lørdag den 15. november 2014

Top 5 på en lørdag.Mega nice:

At det er lørdag! Og at jeg ved, der venter en skøn, sjov og dumsmart tomands-brandert med byens bedste Kit senere. Kan nærmest smage rødvinen allerede.

Et kilo svinefars til 20 kroner i Kiwi - frikadellefest commin' up!

Udgivelsen af den nye Sophie Kinsella bog - skal SÅ meget have den. Elsker, elsker letkøbt chicklit i alle afskygninger, men Becky Bloomwood er virkelig højt på listen over favoritkaraktere.

November-vejret - igenigen. Men seriøst - vi plejer at stå til sne over begge næsebor på det her tidspunkt. Og pt har jeg kun en vindkold-oktober haft varmen sat til, og endda kun i stuen - EN dag! Og der er hverken købt årlige fingervanter (smider altid det lort væk) og vinterjakken hænger stadig urørt hen, mens forårsjakken griner hånligt, når jeg iklæder mig den gang på gang. Please, lad det fortsætte bare lidt endnu.

Person med giga-fyldt indkøbsvogn, lader tre-tings-mig komme foran i køen, lige i ulvetimen. Det er sgu sødt.

Knap så nice:

At åbne vinduet, og skue ondt ned på håndværkerne der arbejder (læs: hamre, bore, banker) dagen lang, og hører sætningen: "Men jeg tager hjem nu - men jeg møder ind kl. halv syv imorgen - vi ses." ARGH! Nej, du gør ej. Du falder på vej til bilen og forstuver din ankel, gør du!

Ordet "mumsfilibaba" - kan nærmest mærke mine tæer krumme sig flere skostørrelser mindre, når folk siger det.

Når mit begrænsede kanal-sæt, vælger fredag aften at lade mig vælge mellem "Yatch Party", "Station 2" og en thriller om lejemordere, da jeg kom hjem fra aftenvagt. Godt, man da har en DVD. Krummerne for the win!

Folk uden cykellygter - jeg dør sgu af skræk på deres vegne. 

At bruge en aftenvagt på at skrubbe en 183 høj, fysisk mobil mand for diarre... samt hele hans kunstneriske bemaling af seng, sengetøj, badeværelse. Var lidt i tvivl om, om jeg skulle bunde håndspritten eller tage bad i den bagefter. Nå, hva' fa'n - det styrker vel immunforsvaret med lidt bakterier, gør det ikke?


12 kommentarer:

 1. Herhjemme har varmen været sat til et par uger og vinterjakken blev taget i brug allerede i september, men jeg er vist og lidt af en frossenpind i et alt for gammelt og utæt hus :-P
  God fornøjelse med rødvinen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tænk, det regner jeg nu også mig selv for at være - men med 10 grader udenfor har det jo været ren forår :D
   Tak, rødvinen var et hit.

   - Anne

   Slet
 2. Det lyder til at blive en rigtig hyggelig aften! Hyg nu helt igennem! Jeg glæder mig også til den nye Shopaholic-bog! Lige for tiden lytter jeg til de "gamle", så jeg kan være kreativ imens.

  Rigtig god lørdag til jer begge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde vi - så skønt! Og hvor herligt, kunne være man lige skulle genlæse dem som opvarmning - lydbøger er bare så gode at have kørende.

   - Anne

   Slet
 3. Knuselsker de søde mennesker, der lader en komme foran i dem i køen, når de skal købe hele butikken, mens man selv står med ingenting til sammenligning. Dejlige mennesker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, skønt med overskudsfolk!

   - Anne

   Slet
 4. Ovenpå den aftenvagt fortjener du en skøn lørdag aften uden noget stress :)
  .... Mumsfilibaba ...?!? Hvad er det også for et idiotisk ord xD

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved jeg ikke, det er rædsomt!
   Og jo tak, det blev en sjovsjovsjov aften.

   - Anne

   Slet
 5. Siger folk "mumsfilibaba"?! Jeg tror jeg må have mig en nydansk ordbog :)
  Cykler uden lygter, løbere uden reflekser - de er jo usynlige for det blotte øje. Ninja forklædning er smart hvis man er ninja - hvis man vil blive opdaget i trafikken, så not so much

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de gør - jeg ved virkelig ikke hvad de fejler - akkurat ligesom cykelninjaerne :p Tosser.

   - Anne

   Slet
 6. Ja, det er dejligt, at vejret stadig er lunt - det sætter jeg også meget stor pris på. Men larmende håndværkere, puha, jeg håber, der er ro hos dig nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, kan de ikke bare slappe af og nyde det dejlige vejr med en god gåtur monstro? ;)

   - Anne

   Slet