søndag den 18. maj 2014

Kaffevaner.

The new kid in town.

Okay... Jeg ved ikke med jer. Men jeg er opflasket på skoldhed, filterkaffe, med vand direkte fra elkedel, gennem kaffepulverfyldt tragt, ned i Steltonkande, skænket i R.C kop - and coffee is served! Ikke? Og alternativt, er en gang stempel ikke af vejen. 

Men kaffemaskinekaffe - det har altid været et no-go derhjemme (og nescafé er noget nær en dødsynd). Så ja. Kaffemaskine-kaffe har jeg fået udenbys - jeg relatere det mest af alt, til halvlunken, insitutions-kaffe med eftersmag af muggen røv og dårligdom (læs: det man altid får på job.. og trods muggenrøvsmag, ikke kan lade være med at drikke, alt for meget af i aftenvagt).
Men hvis... hvis jeg nogensinde, skal have en kaffemaskine. Så skal det sgu være den nye, lyserøde fra Mokka Master. Kæft, den er sød. Får lyst til at lave hele lejligheden om til en Milk Pub med skakternede gulve, købe en ternet kjole med strutskirt og iføre mig oldschool rulleskøjter, når jeg ser den.

Hvordan foretrækker du, din kaffe?

14 kommentarer:

 1. Sådan en kan du nu godt købe, vi har en og den laver super hurtigt kaffe
  og kalker ikke så hurtigt til, som alle andre kaffemaskiner.
  Så der kommer ikke andre maskiner ind i huset her :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er godt nok brandhurtigt med sådan en MokkaMaster, de har en gammel sag på job, men den er satme snap i tempoet :D

   - Anne

   Slet
 2. Oh my god HVOR ER DEN FIN!!!! Gad vide om kæresten opdager det hvis jeg skifter den gamle Mokka master ud med denne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, prøv prøv prøv!

   - Anne

   Slet
 3. Jeg bryder mig faktisk slet ikke om kaffe, men med sådan en fin kaffemaskine der, skulle jeg nok kunne komme til det! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg godt ;-) Jeg synes også altid de fine thedåser lokker, selvom jeg ikke er the-fan :D

   - Anne

   Slet
 4. Haha! Jeg er også faldet for den skønne lyserøde sag. Min kæreste not so much :) Jeg tror han frygter lidt, at jeg får den i fødselsdagsgave. Faktisk så elsker jeg en gang Nescafe med mælk, men det er bare ikke så fedt at byde sine gæster, vel?

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg krydser fingre for du gør - han skal nok blive vild med den B-)
   Og jeg kender godt det der med, at ens favoritter ikke just er gæstevenlige.

   - Anne

   Slet
 5. Fantastisk kaffemaskine og så i pink <3 Vi har en kaffemaskine der laver en kop af gange, først maler den bønnerne og så brygger den en enkelt kop i netop den styrke man ønsker :-) Uhh den er altså fantatisk! Det er faktisk sådan at jeg ikke drikker kaffe på arbejdet mere, for den kaffe er så ringe i forhold til den jeg er blevet vant til :-)
  /Camilla - aka kaffesøsteren fra http://cfashion.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, friskmalet er altså bare bedst, jeg maler også selv. Og de er nu søde, de kaffemaskiner, der brygger med det samme - men jeg drikker raskvæk en kande i træk, så min tålmodighed er ikke til dem :D
   Kvalikaffe er altså bare bedst.

   - Anne

   Slet
 6. Jeg mener den bedste kaffe brygges i en mokka master !
  Jeg har altid haft en mokka master- men er dog old gammel og i sort og krom og lappet med lidt gaffatape...:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, gaffa er vejen frem - det kan løse alle ens problemer!

   - Anne

   Slet
 7. Det ligner den kaffemaskine vi har på arbejde - og den brygger god kaffe. Når jeg drikker kaffe derhjemme, bruger jeg oftest en lille italiensk mokkabrygger - sådan en som man sætter på komfuret. Ingen nescafe, tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder bare så hyggeligt med den lille mokkabrygger, elsker bare ideen om kedler p komfuret - total oldschool :D

   - Anne

   Slet