onsdag den 31. oktober 2012

Giveaway


Fordi, at vi glæder os for vildt til at julen kommer, og fordi det er hyggeligt, har vi valgt at lave en lille før-jule-giveaway til vores faste læsere. 
Læg en kommentar og fortæl os, hvad du glæder dig til, og så er du med i lodtrækningen om 2 par øreringe og lidt ekstra skønne julerier, som forhåbentlig vil være med forsøde ventetiden.  

Vinderen trækkes d. 15/11-12

Håber I har lyst til, at være med 

31 kommentarer:

 1. Jeg er frisk på lidt tidlig julespirit, jeg kan slet ikke vente til december!! Hvad skal man gøre for at være med - bare kommentere? :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er egentlig ikke specielt begejstret for julen, men i år føles det anderledes - mere hyggeligt og rart, så jeg vil glæde mig til at hygge mig igennem december med god mad, skønt selskab og masser af kærlighed :)

  - Maj :D

  SvarSlet
 3. Jeg ville da aldrig sige nej til lidt tidligere julegaver ;)
  Jeg glæder mig altid til december måned - for jeg er nok mindst lige så stor julefan som jer! Og i år har jeg planer om en masse lækre juleeksperimenter uden sukker og korn - det skal nok blive spændende :D

  SvarSlet
 4. Lige nu glæder jeg mig bare til, at min eksamen er overstået i morgen kl 8.45... Og så har jeg næsten 14 dages ferie :)

  SvarSlet
 5. Jeg er bare stor december fan. elsker den tid på året :)

  SvarSlet
 6. Jeg glæder mig til selve juledagene. Jeg skal nemlig for første gang holde jul med min kæreste. Det er også første gang at jeg skal holde jul med andre end min familie. Men jeg glæder mig helt vildt. Hans familie har SÅ mange fantastiske juletraditioner som jeg glæder mig til at være en del af. Vi tager derhjem allerede d 22 om morgenen og har så 3 dage FYLDT med julehygge, god mad, rødvin og sjov. Jeg kan slet ikke vente!

  SvarSlet
 7. Glæder mig til juleferie i Marrakech!

  SvarSlet
 8. Jeg vil også være med! Jeg glæder mig til på torsdag når jeg har afleveret eksamensopgave, så skal jeg nemlig ikke tænke på det igen før til næste år. Julen bliver eksamensfri - kan nå at læse op i januar ;) Glæder også til julefrokosterne starter den 7. december for mig.

  SvarSlet
 9. Jeg glæder mig til min første juleferie i maaange år, som ikke er forgiftet af eksamener. Oveni det går jeg på barsel præcis juleaften (altså teknisk set - men det er jo så fredagen før), og fra da af har jeg bare fri fri fri til at julehygge indtil baby kommer omkring 3. februar!

  SvarSlet
 10. Jeg glæder til at skulle lave konfekt og julekager med hele familien, men jeg glædet mig aller mest til at Filippa åbner sine julegaver og se hvor glad hun bliver. Ja sådan set bare at nyde den tid vi går i møde i mørket :)

  SvarSlet
 11. Jeg glæder mig til en uge i sønderjylland, en uge som sikkert også skal bruges på eksamenslæsning. Men jeg skal også hygge med min storebror, spise alt for meget slik, se alt for mange dårlige film, drikke øl med de veninder jeg aldrig ser og sidst men ikke mindst, jeg skal spise mig tyk og fed i min mors sovs, den er så god at den kan drikkes.

  Jeg glæder mig til, at jeg skal til sønderjylland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sønderjylland er også The Bomb! :D Især i juletiden!

   Slet
 12. Jeg har glædet mig til julen i flere måneder allerede - eller i hvert fald siden midten af august! Holder bare så meget af hele stemningen, og ikke mindst af at hygge med familien. Og apropos familie, så skal min lillesøster have det ene par øreringe i gave, hvis jeg vinder :-)

  SvarSlet
 13. Jul er uden tvivl den bedste tid på året for mit vedkommende - der er så meget stemning og hygge og jeg ELSKER det!
  Dejlig dejlig give away og vinder jeg, så skal et par af øreringene gives videre til min gode veninde, der elsker små sarte lækkerier :D

  SvarSlet
 14. Ih hvor hyggeligt, jeg vil da gerne være med!
  Jeg glæder mig til den hvide sne, at hygge med de nærmeste, pynt og lys i gaderne og maden!

  SvarSlet
 15. Vil gerne værre med :-)

  Jeg glæder mig til hyggen sammen med min bror og mor :-) Og maden som er så godt :-)

  SvarSlet
 16. Jeg vil egentlig gerne være med, men jeg har ikke rigtig nogen god grund til, at det lige præcis skal være mig, der skal vinde baduljen... jeg har det for godt i forvejen, er glad og kun lidt forkølet for tiden, så det vil faktisk være uretfærdigt, hvis det bliver mig... Jeg mangler intet... Men øreringene er virkelig pæne!!!

  SvarSlet
 17. Ih selvfølgelig vil jeg gerne være med:) Det jeg glæder mig rigtig meget til er lyset- julelyset som det er, lyset i gågaden fra de mange små pærer, lyset fra nyfalden sne og lyset fra himlen når der er frost og stjernerne står helt funklende :) go aften til jer Kh Mille

  SvarSlet
 18. Jaaaa jeg vil gerne være med!
  Glæder mig allerede så meget til jul, og har sådan lyst til at pynte op, men må ikke før første december for min knap så juleglade kæreste. Meeen det tror jeg nu ikke jeg kan overholde!

  SvarSlet
 19. Åh, jeg eeeeeelsker jul, og jeg har hvert år svært ved at styre min lyst til jul når det dukker op i butikkerne :o) Jeg prøver altid at lade være, fordi jeg et eller andet sted synes det er for tidligt, men jeg kan slet ikke :o)

  I år bliver december en smule anderledes for vi overtager vores nye hus 1. december, men lidt jul skal der nu også være plads til. Men jeg glæææææder mig mega meget til mit nye hus, og også til en god omgang jul i år

  SvarSlet
 20. uuh jeg glæder mig til, at hygge med min familie, til at der forhåbentlig kommer sne, til at se julelys når man går rundt på gaden om aftenen, til at se nisser ind -og udenfor! :-
  til at bage en masse julegodter - så lejligheden lommer til at dufte af juuuuuul!
  - og selvfølgelig glæder jeg mig også til juleferie.. aeee - hele to uger i år. :-)

  så selvfølgelig er det mig der skal vinde! For jeg er bare en lille julegris :-D

  SvarSlet
 21. Iiih hvor fint! Jeg vil gerne vinde lidt at forsøde mørket med :)

  SvarSlet
 22. Jeg eeeeelsker det snart er jul...! Juleøl, julelys, julegran, julesne, juletræ, julenisser, julekugler, juleklip, julebag, julegaver... Fittelig gran, misteltenen, glimmer og så alt den mad...! Jesus altså!

  SvarSlet
 23. Jeg elsker ALT ved julen. Især gaverne! (man bliver aldrig helt voksen ;))

  SvarSlet
 24. Jeg glæder mig til duften af julebag, pakkekalender, jul i Valhal, lange gåture i frisk kold luft for derefter at komme ind i varmen med røde kinder og drikke te, dyne-putning til Disney's juleshow, familie-hygge, morgenmads spisning i kalenderlysets skær, hjemmelavet konfekt og forhåbenligvis hvid jul med knæhøj sne! Kunne blive ved med at skrive på denne liste :-) Hvem elsker ikke julen?

  - Har desværre ikke selv en blog så skriver derfor som "anonym", men håber jeg har en chance for at vinde den fine giveaway alligevel :-)

  SvarSlet
 25. Uhh.
  Vil jeg gerne vinde.
  Jeg glæder mig til julen fordi jeg så endelig får lidt tid til at tilbringe sammen med min kæreste - han er begyndt at arbejde min 40 timer om ugen, så ikke meget tid til bette mig.

  mvinter@vinterfryd.dk

  SvarSlet
 26. hov altså! jeg ved da ikke hvorfor jeg ikke har meldt mig til endnu, men jeg vil altså satans gerne være med også! SIGN ME UP!
  Jeg glæder mig mest til at give min mor hendes pakkekalender (tiden løb ud for mig, så det blev en decemberkalender i stedet for en november.. men måske til næste år?!)

  SvarSlet
 27. Sign me up ladies!
  Jeg glæder mig så vildt meget til at tage hjem til min mor og pynte op sammen med hende, - hun ringede til mig i dag og prøvede at overbevise mig om, at jeg da bare kunne komme i morgen og så kunne vi gå i gang der! Åh, den skøre gamle dame. Jeg glæder mig bare til julelysene, madvarer med kanel i alt og julesange non-stop.

  SvarSlet
 28. Fine gaver i jeres Give away :)
  Jeg synes juletiden er hyggelig med ekstra hygge komsammen med venner, veninder og familien. Vi mødes gerne hjemme ved nogen og hygger med æbleskiver, gløgg, varm kakao og forskellige spil.

  Neglelakkerne er jeg altså ret vilde med, specielt da jegskal til årets julefrokost med mine kollegaer. Og årets tema er nemlig 80'erne - og det er lige de farver jeg mangler :)

  Rigtig god december måned til jer :)

  Mvh Sandra.

  SvarSlet
 29. Jeg glæder mig til levende lys i massevis, æbleskiver til aftensmad, gløggbranderter med veninderne, kage/konfekt lavningsdag, julekalender (nej, man er ikke for gammel når man er 24) og the. Og ikke mindst til at få brugt mine nye (2 par!) vinterstøvler når kulden rigtigt kommer.. Og sne, det er så smukt.. <3

  SvarSlet