lørdag den 19. oktober 2013

Hvorfor siger I... #2

Her kommer der endnu en omgang af ting, som vi ikke forstår. Kom endelig med svar, hvis du har nogle og ellers er du velkommen til bare at brokke med. Sidste gang var der i hvert fald nogle stykker, som også havde nogle hade-fraser eller ord, som vi kunne nikke genkendende til. 

.. "Lille Q, var bare total skør i dag!".
Folk med dejlige børn, med flotte navne, som alligevel insisterer på at kalde deres barn udenlukkende ved forbogstave. 'Lille A', 'Lille C', 'Lille O' osv. Hvorfor er det sødt? Enlighten us, please!

.. "King har valgt film/læser i et blad/er skuffet over at 'mor' fylder i sofaen.."
Vi ved jo alle godt, at King er en hund og derfor ikke fatter en skid af alt, det du foretager dig. Og nej, det er ikke morsomt. Hverken sætningen, eller ikke billedet af hunden, med dvd'en placeret ved siden af dens pelsklædte korpus..

.. "Jeg har: Aldrig røget.✔ Aldrig brudt loven.✔Aldrig drukket alkohol.✔ Aldrig kørt to på en cykel.✔ Aldrig fået en bøde.✔ Aldrig prøvet at slås.✔ Aldrig kysset.✔ Aldrig haft sex✔. Er 100% englebarn.✔ Hvis du tror jeg lyver så tryk 'synes godt om'. Sæt den på din status og se hvor mange der tror du lyver.."
Kombinationen af at være humorforladt og have en trang til, at pointere, at man altså "er lidt af en crazy badgirl", er bare ikke charmerende. Tværtimod.

.. "Nimmernutten, Så hut jeg visker, Hele moletjavsen, Good-Beirut" m.v.
At det er en form for ordspil, er nemt at se, men hvilken del af der er morsomt, er noget nær umuligt at få øje på.

.. "Jeg synes bare *indsæt en film/serie/person/stilart* er bare total 'nøjer'n'.. "
Altså nej. "Nøjeren" kommer af ordet "paranoia" og staves derfor for det første absolut ikke med "ø". Og hvordan en film kan opføre sig paranoid, har vi virkelig ingen forestilling om, hvordan skulle ske.

.. "Fadbamser, pillerpaller, øllebøller" m.v
Øl-slang af værste skuffe. Det lyder som en trucker, der ønsker sig en chihuahua, men har valgt at navngive sin kasse med Tuborg i stedet. Føj. Hvis det er, så sig nu bare "bajer" for helved.

18 kommentarer:

 1. Hahahahahah jeg har lige ved hjälp af dette indläg opdaget, at jeg er en idiot. Har altid troet, det hed Goodbye-Ruth! ;D

  SvarSlet
 2. Hahahahaha :D

  Knus fra Anja og Lille O(skar) ;)

  SvarSlet
 3. Tihi...
  Og et Kram fra Maj og Lille T(ristan) :D

  P.S Aner ikke hvorfor jeg startede med det, men det har hængt ved, og det er ikke fordi jeg synes det er sødere end hans navn :) og i daglig tale hedder han mere Trut - ha ha ha...

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - ja, så er det jo slet ikke nemt at blive klog på (;

   - Anne & Kit

   Slet
 4. Men... "Bajer" er jo også ølslang. Og prol. Og grimt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu var det jo grimt ølslang, som det omhandlede, og ikke ølslang generelt - og 'Bajer' er det gode ølslang, hvis du spørger os.

   - Anne & Kit

   Slet
 5. Jeg fatter heller ikke "lille C" konceptet... men man skal passe på hvad man siger for nøøøøøj der er mange der bruger det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sandt nok, men folk kender jo heldigvis til 'smag og behag', og forstår hvis man ikke er enig. Men det er altså lidt underligt, at det bruges så meget (:

   - Anne & Kit

   Slet
 6. Hahahahaha det sjaav! :D Jeg har dog ikke lyst til at sige hverken fadbamser eller bajer. Hvad er der nu galt med at kalde en øl for en øl? (når det nu rent faktisk er det det hedder)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt fint at kalde øl for øl - det vi 'brokker' os over er, hvis folk vil bruge ølslang og de så vælger det vi ikke kan fordrage at høre (;

   - Kit

   Slet
 7. Jeg synes helt ærligt, at visse ordspil er ret så sjove. Jeg har vist også en ret plat humor. En kollega kom en gang for sent på job, fordi en dame var væltet på sin cykel, så han var nødt til at hjælpe og lægge hende i afbrudt samleje - det er sgu da sjovt! Jeg bliver ofte kaldt E, men det er vel egentlig okay, fordi jeg ikke er lille og nuttet. Jeg har altid haft lidt svært ved folk, der taler babysprog til deres børn - futtog, muhko osv. Men skal virkelig tage mig selv i ikke at gøre det samme:/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der kan godt være nogle sjove i mellem, men der er ofte langt mellem snapsene!
   At have E som kælenavn er jo helt fint, men når man lige har fået den sødeste i baby, og givet den et fint og smukt navn, men at man så alligevel kun vælger at bruge forbogstavet og tilføje 'Lille' foran. Det virker meget anonymt og ikke særligt sødt.

   - Anne & Kit

   Slet
 8. Åh, jeg elsker det :'D Genialt! Især det med "Lille Q" har altid undret mig her i blogverdenen. Er det for at være anonyme? I så fald, hvorfor fanden så vise billeder af barnet? Giver ingen mening.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det nemlig ikke - det var også derfor, at vi fik indtrykket af, at det skulle forestillet at være ekstra sødt eller bedårende - lissom når alle kalder hinanden skat, og synes det er skønt. Det virker bare ikke særlig 'kælenavns-agtigt' med 'Lille Q'.

   - Anne & Kit

   Slet
 9. Hahaha, hvor er det nogle sjove (og sande) betragtninger!

  SvarSlet