lørdag den 19. oktober 2013

Efterårsfornøjelser hos de gamle.

Det kan godt være, at bladene så småt begynder at falde af træerne, og at der er en smule koldt og mørkt om morgenen - men hold op efterårsvejret er pænt i år. 
Det skulle selvfølgelig også udnyttes igår, hvor vi på besøg hos de gamle, igen nød eftermiddagen, i mors smukke drivhus
Der fik vi en sand klassiker i vores barndomshjem, nemlig kanelbrød - naturligvis serveret med en god spandfuld kaffe. Det er nu skønt, at kunne sidde "udenfor", selvom det er oktober måned. 
Men da solen begyndte at gemme sig bag skyerne, rykkede vi dog ind. Her læste vi tons af magasiner, så engelsk krimidrama, tændte stearinlys og camperede på sofaen med bland-selv-slik og timevis af hyggesnak.

Efterår er nu en hyggelig årstid.

10 kommentarer:

 1. Ej, kanelbröd er da en vildt god idé! Jeg elsker kanelsnegle, men indrömmet saa er jeg for doven til at lave dem särlig tit. Synes det er lidt noget juks at staa der med fedtede fingre og rulle dej i en halv uendelighed. Jeg tror, jeg vil pröve at kaste mig ud i brödet näste gang! :)

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé - det smager hvertfald himmelsk. Dejen her er en hel almindelig bolledej med 1/3 rugemel og en smule kardemomme i, som efter at have hævet, bare rulles ud, drysses med sukker og kanel, og ryger i en form til 20 efterhævning (: Det er hvertfald nemt.

   - Anne

   Slet
 2. Hvor lyder det dejligt - sikke I har hygget! Skønt med et drivhus, hvor I kan forlænge sæsonen. Tak for opskriften herover på kanelbrød!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig hyggeligt ja - drivhuset kommer virkelig til sin ret disse dage. Og velbekomme, håber det falder i god jord, hvis du får det afprøvet (:

   - Anne

   Slet
 3. der var det jo! WOW det er pænt! Må begynde at investere!

  SvarSlet
 4. Stearinlys, hyggesnak og bland-selv-slik = opskriften på en skøn aften! Ih hvor jeg savner bland-selv-slik ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig opskriften på en succes - kan godt forstå du savner bland-selv, det er altså sjovest selv at vælge, alle ens favoritter :D

   - Anne

   Slet
 5. Oj hvor ser det bare rart ud :-)

  SvarSlet