lørdag den 1. november 2014

En høne til deling, engelsk damperi og en varm værtindegave.

Igår kom den søde Kit forbi til fredagshygge, og den slags kan man jo ikke få nok af. Særligt ikke, når hun medbringer fjollede, sjove værtindegaver, og tøsefilm til formålet - og nårh ja, så er hun tilmed bare alt for sød.

Vi brugte de første par timer på at være i damp over næste uges forestående London-ferie (derfor måtte vi obligatorisk hører "Det passer" med Johnson, for han giver jo ikke "en tur til London baby!".. små hjerner, små fornøjelser). Så hvis I har et par sidste gode London-tips, øl-anbefalinger eller must-see's, er det nu I skal smide dem!

Derefter delte vi en hel, ovnstegt kylling med pesto-vendt knase-salat, inden vi overgav os til de bløde sæder. Her stod den, som nævnt på klassisk tøsefilm, efterfulgt af en anden favorit: Varm kakao med skumfiduser. Og ja, før vi vidste af det, slog klokken 1, og Kit rejste sig med tunge skridt og begav sig ud i mørket. Modvilligt, men sådan er det jo; en skøn, skøn, aften, som føltes aldeles meget kortere end den egentlig var. 

Men ja. Sådan er det jo, når man er i godt selskab, siger de kloge!

God weekend til jer!

2 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke huske, om jeg har henvist til mine egne ydmyge London tips, men ellers kan I se dem her: http://mettevinther.dk/category/london/
  Beklager layoutet - det ser lidt skægt ud efter import fra min blogspot blog til wordpress.
  Rigtig god tur, ladies!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, tak for linket - vi kigger forbi, fjollet layout eller ej :D
   Mange tak!

   - Anne

   Slet