fredag den 15. december 2017

Et marathon af en slags


Vi har glædet os længe. Vi har haft planen klar i næsten et år. Det er efterhånden ved at være tradition. De sidste 3 år har min skæggede mandeven inviteret mig til præmiere på det nyeste 'Star Wars'-film. 
I dag skal slaget endnu engang stå. Det vel egentlig ikke helt den ægte præmiere, men det er godt nok til os. 
Man kan selvfølgelig ikke med uforberedt op til sådan en biograftur, så vi har afsat hele dagen til projektet. Faktisk tyvstartede vi allerede igår aftes. Ellers skulle vi have været op en del før daggry. Vi skal se alle filmene. Ikke at vi ikke blænder op for dem ofte, for det gør vi. Det er vel en form for go-to-film for os. For det er jo altid hyggeligt, når teksten ruller frem på skærmen og den dramatisk musik går igang. 
Så nu er der 'Star Wars'-marathon på 4. sal - og jeg har tænkt mig at hænge i. Det er trods alt nok den eneste form for marathon, der er chance for at jeg gennefører. Særligt taget i betragtning af, at jeg nok kan drikke en flaske vin en helt del hurtigere end jeg kan løbe 2 kilometer. 

Nu vil jeg læne mig tilbage i den bløde grå sofa, og forsøge at få firkantede øjne. 

God fredag - and may the force be with you.

3 kommentarer:

  1. Uh, vi skal - og det er også ved at udvikle sig til en tradition - i biffen på Gemalens fødselsdag mellem jul og nytår og se Star Wars. Det er lidt hyggeligt. God fornøjelse med både marathon og biftur :-)

    SvarSlet
  2. Dejligt med sådanne traditioner. Jeg håber min datter vil med mig i biografen i juledagene, for jeg gad godt se den nye Starwars, og det gider min mand ikke ;-)

    SvarSlet
  3. Fedt! Vi har også set de første film igen her i løbet af efteråret. Satser på at se den nyeste film i løbet af næste uge :-)

    SvarSlet