torsdag den 12. juni 2014

Du ved, du ikke vinder DM i "pisse flink" ..... når du i løbet af en uge:


1) Observerer en mand snuble på vej mod bussen, fra dit køkkenvindue. Og så snart du indser, han ikke kom sådan rigtig til skade, skriger hysterisk af grin.

2) Skal kæmpe en indre kamp, for ikke at danse sejrsdans, men i stedet lægge ansigtet i sympatiske folder, når to af de private hjem du gør rent i som studiejob, meddeler at deres "hund desværre er gået bort". ... (Jaaajaa, naturligvis sympatisere jeg deres tab af et kæledyr. Men som overfølsom og temmelig dyrehadsk, er det jo arbejds-fryns sendt fra himlen)

3) Sendte Sorte-Per videre i bussen. "Kom til" ikke at opdage, at min taske fyldte sædet, da super-spritstinkende, brækbeklædt herre spejdede efter en siddeplads. Håber "offeret" bag i vognen klarede den.

4)I en hyggesnak med din vejleder, bliver fortalt, at hun "aldrig fik taget sin mands efternavn. Men at hun så "havde skulle hedde Lunn Kierkegaard" og du svarer: "Haha, det var nok meget godt så - det lyder jo som en nyafbrændt massegrav." Åbenbart upassende. 

5) Bare holdt helt og holdent mund, da kassemedarbejderen i Fakta, slog to varer væsentligt billigere ind, end hvad de stod til.

10 kommentarer:

 1. Haha, 1'eren og 3'eren kunne lige så godt være mig! ;D Og jeg kunne heller aldrig drømme om at sige "Æh undskyld, men de der tomater koster altså en tyver mere end du har slået ind!" ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, nej vel? Det kúnne jo også være en selv, der havde set forkert ikke? *fløjt*

   - Anne

   Slet
 2. Jeg DØR af grin. Især over massegraven. Er jeg upassende?

  SvarSlet
  Svar
  1. Muligvis, Julia - men så er vi jo to B-)

   - Anne

   Slet
 3. Haha man kan ikke være lige fin i kanten altid ;-)

  SvarSlet
 4. Fnis!
  Jeg tror, uden at vide det med sikkerhed, at vi er nogle, der kan nikke genkendende til sådanne situationer. Måske de ikke er helt de samme, men princippet i dem er det samme :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja :D man kan jo ikke være lige flink hele tiden, det er aaal for hårdt!

   - Anne

   Slet
 5. Haha, og som straf kan du nu se frem til, at de to familier anskaffer sig omkringfarende, sjattissende og iturivende hundehvalpe lige om lidt! Nej, jeg synes nu, at du er ret sød, når du venter med at grine, til du er sikker på, at den faldne mand ikke er kommet galt afsted :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nooooo :D Ikke sig sådan noget! Gudskelov konstaterede begge parter sørgmodigt, at en ny hund ikke blev aktuel forløbig - nu må vi se hvor heldig jeg er ;-)
   Og tak, så er jeg måske lidt flink alligevel :-)

   - Anne

   Slet