torsdag den 12. juni 2014

En bid af min altan

At have en altan, og gro planter er i sig selv en kæmpe fornøjelse, men når man begynder at kunne høste frugten af sit arbejde - bogstaveligt talt - er det virkelig sjovt. 
Efter, at have knække koden til at passe og pleje mine planter er de virkelig begyndt, at trives i mit lille hjem. 
Det har også resulteret i, at flere af dem er så vel-ernærede, at jeg har kunne plukke lidt fra dem, uden at lægge dem for meget til last.  
Så nu nyder jeg purløg, dild og persille på mine madder, mynte i mine drinks og rødpeber i mine salater. Hjemmedyrkede fra frø og det hele. Det er bare særligt - for mig i det mindste. 
Der findes sikkert tusinder af seje havefolk, som synes at mine småprojekter er røv og nøgler - men det er for fedt i min bog.
Glæder mig allerede til, at se om tomatplanterne klare den, kålene vokser sig store, citronmelissen bliver til noget og så videre.

6 kommentarer:

 1. Åh, ren altanlykke. Min altan står bare ubrugt og uberørt hen i skyggesiden. Æv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv! For det er altså bare lykken <3

   - Kit

   Slet
 2. Eeeej, hvor fint! GID jeg havde en altan, så ville jeg også så og høste en masse :) Hvor må det være dejligt at kunne sige, at maden er "rigtig" hjemmelavet, haha ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det skønneste!
   .. Er faktisk næsten misundelig på mig selv.
   'ægte' hjemmelavet er bare toppen (;

   - Kit

   Slet
 3. Kan sagtens relatere til din glæde over egen høst. Jubler i skrivende stund over at 2 af mine 10 kartoffelplanter blomstrer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også bare sejt!
   Tillykke med kartoffelplanterne (:

   - Kit

   Slet