lørdag den 28. oktober 2017

Måske gør det ikke noget


Måske gør det ikke noget, at det stormer. At weekend er noget, der først tilkommer mig søndag klokken 23. Måske er det egentlig helt okay, at jeg næsten igen søvn har fået, og mit hår er så spaltet, at jeg frygter folk ikke længere vil side ved siden af mig i bussen. Tænk, hvis det hele egentlig går hen og  bliver nogenlunde okay - sådan på det overordnede generelle plan. Hvis jeg nu ikke bliver forkølet, selvom jeg har glemt mit halstørklæde, og jeg kommer på et eller andet billigt aftensmad, som jeg lige kan hente på min vej. Så tror jeg sgu ikke, at jeg vil bede om mere idag. For A er lige på trapperne, jeg skal have cafe-morgenmad og Aalborg er vanvittig flot på sådan en blæsende lørdag.

6 kommentarer:

 1. Jeg er VILD med blæsevejr, stormvejr, whatever - bring it on, så længe jeg er indendøre og ikke skal bekymre mig om hvornår nogen broer lukker, eller om der er er et stillads, der kan falde sammen over hovedet på mig.
  PS: Jeg vil gerne sidde ved siden af dig i bussen - any time! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er sød, Maude! tak.
   Jeg er desværre ude meget på sådan en arbejdsaften - men jeg overlevede som altid (;

   . K

   Slet
 2. Jeg vil altid gerne sidde ved siden af dig i bussen!
  Hvor var det et fint indlæg. <3 Det er vigtigt også at kigge på de positive ting, og ting, som man glæder sig til. Det er dét, der får igennem blæsevejret og de regnfulde (danske) efterårsdage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak - det var en rigtig sød kommentar, Sofie (:

   - K

   Slet
 3. Så fint skrevet! <3 Optimisme er sådan en fin ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak, Rikke - det er nemlig ret uundværligt (:

   - K

   Slet