mandag den 23. oktober 2017

Dage fulde af ingenting
Jeg har endnu engang fået tiltusket mig en weekend i verdens fineste sommerhus. 
Sidste vi har her var det med høj solskin, udendørsspa, grillfest, store armbevægelser og timevis af læsning på terrassen. 
Denne gang er vi gået lidt mere ydmygt til værks. 3 dage er ikke meget, da tiden åbenbart flyver hurtigere end nogensinde. Så vi havde pakket taskerne med hver sin computer, gode sko, lidt bobler og højt humør. Fredag gik der en smule fest i den - sådan en folk ankomst-bobler kan åbenbart godt lide selskab af andre våde varer. Og klokken var da også over 05, da vi endelig fandt vores seng.
 Så lørdag foregik i et noget langsommere tempo end tidligere planlagt. Nogle af os var mere vågne end andre, men jeg fik da stenet lidt film og sjusset mig frem til hvordan man bager cookies med kaffe og kakao. Søndag blev endnu en dag med ingenting, men på den bedste måde. Gåtur ved vandet, hjemmelavet junkfood, skodfilm, fjoller, ostemader og rigtig meget ild i brændeovnen. 
Sådan burde de fleste søndage være. 

  - K

4 kommentarer:

 1. En weekend fyldt med ingenting og alligevel så meget! Det lyder skønt! Uplanlagte tømmermænd er iøvrigt de bedste tømmermænd - hvis altså overhovedet tømmermænd kan være gode ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der kan sgu være et eller andet charmerende over dem, når tiden er der og man ingenting skal✌🏻

   - K

   Slet
 2. Det lyder bare helt ualmindeligt hyggeligt - jeg har sagt det før, men jeg er stadig ked af at mine svigerforældre har solgt deres sommerhus, for der er ikke noget bedre sted til at komme helt ned i gear.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, åbenbart ikke - svigerforældrenes sommerhus har fået omvendt mig totalt😍

   - K

   Slet