tirsdag den 8. august 2017

For idag er jeg egentlig ikke sur på nogen


Jeg har ferie. Endnu engang. Denne gang er det også 14 dage. Hvilken luksus det er, at have så fast et job, at man er tvunget ud i flere ugers ferie pr. år. Den slags er jeg jo slet ikke vant til. 
Vi ankom til sommerhuset igår. Her skal vi være til på mandag. Jeg har ikke været på så lang en ferie, siden jeg var 17. Det er lidt vildt, for mig - har indtrykket af, at de fleste ser dette som en almindelighed. 
Vi startede dagen igår med en flaske bobler på terrassen. Den var allerede på køl, da vi ankom - så skulle man da være et skarn, hvis man ikke bed på. Vejret holdt nogenlunde, så vi fik både gået tur ved vandet, set ægte bambier og badet i den udendørsspa. 
Nu vil jeg sætte mig ud i solen igen - spa er snart 37 grader, og vi skal også lige nå lidt afslapning før menuen står på champagnebrunch og mere dovenskab.

Ferie er fedt. 

 - K

6 kommentarer:

 1. Mere dovenskab og champagne på køl ... Så bliver livet ikke meget bedre! Nyd det! Efter flere år (siden du var 17?!!) uden sammenhængende eller konsekvent ferie er det dig vel undt ☺️

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og jeg bliver endda 31 år lige om 5 minutter, så jeg nyder det afsindigt og slapper af helt ned i fødderne💯

   - K

   Slet
 2. Hvor lyder det skønt. Der er noget særligt over at have ferie i flere uger af gangen - man kommer helt ned i gear på en anden måde. Du har virkelig fortjent det! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan man - og kæft, hvor er det dejligt. Jeg nyder det helt vildt (:

   - K

   Slet
 3. Nyd din ferie i fulde drag med lækker spa og bobler <3

  SvarSlet