mandag den 5. juni 2017

Blomsterfestival


Min lørdag startede tidligt - jeg havde været på værtshus dagen før, så mit hovede var en smule rustent, da mine forældre rullede op foran mit hjem klokken 9:15. Det kom da heldigvis hurtigt på andre tanker, for dagen skulle bruges på blomstermarked i Frederikshavn. Mor og far havde sørget for både chokorug, kaffe og verdens mest svinske kage - vi nød det altsammen i den fine botaniskehave. Mætte og tilfreds vendte vi næserne mod alle de fristende boder. Det er en af de gange, hvor man priser sig lykkelig over, at man ikke har have - jeg ville jo ende på fattiggården. Selvom priserne var yderst fornuftige. Jeg fik lyst til at købe en af hver. Jeg nærede mig dog, og slap derfra med tre alunrødder og en kurv af pileflet. Alunrødder er min favorit - de er smukkere end det mest, de er nemme at holde og så har de de dejligste navne.
Vores forældre slap dog ikke så billigt, men det er en anden snak. Far løb hvertfald i pendul mellem bilen og markedet mere end et par gange.

Efter et par timers shopperi var der ikke mere komme efter, så vi startede bilen og kørte rovet hjem til Aalborg.

 - K

4 kommentarer:

 1. Chokorug... er det den bolle der ser så god ud? Og er det noget man måske kan få en opskrift på. ... ?
  Turde ikke gå på have marked... på den anden side måske kunne jeg hurtigt få haven "færdig"

  SvarSlet
  Svar
  1. De var fra en bager - en form for rugboller med chokolade og nødder i☺️ Men mon ikke man kan Google sig frem til noget?
   Markedet er et farligt sted - men også vildt hyggeligt♥️

   - K

   Slet
 2. Hvor ser det bare fint ud! Jeg tror også det er meget godt, at jeg hverken har have eller altan. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal hvertfald have selvkontrol eller en stor tegnebog, hvis det er😉

   - K

   Slet