lørdag den 27. december 2014

Søvnløs pga. dagdrømmeri - enhver nørds nattelimbo.


Time efter time, julenat lå jeg og vendte og drejede mig. 
Mig og Kit havde først stoppet hyggesnakkeriet, efter den herlige juleaften ved en 2-3 tiden, og man skulle da så tro, at jeg var træt nok, til at sove. Men vågen lå jeg. Ikke fordi, jeg lå på gulvet på vores lillesøsters værelse på en sammenfoldet topmadres, fordi den sædvanlige var mugnet på loftet. Eller fordi, at Kit's nattehosten på nogen måde var overdøvende. Eller fordi, jeg havde tanker om, om jeg nu fik låst min lejlighed af.

Nej. Jeg havde figur-stress. Nørde-fest. Indretnings-kriller. Bolig-damp! 

For hold op, en kæmpe flok smukke, smukke kongelige figurer jeg fik gaflet ind, af alle mine søde gavegivere. Hele seks styk, havde fundet vej til træet - alt fra en gammel klassiker fra B&G, specialbestillinger fra RC i Italien og DBA-fund af den bedste slags.
Og den slags ny-erhvervelser kan sagtens gøre en nørd som mig søvnløs. For hvor skal alle mine fine, nye yndlinge stå? Sammen med hvad? Har jeg plads nok? Eller skal jeg vælte væggen ind til naboen, og håbe hun bare synes det er pissefedt, når hun kommer hjem?

Så da vi kom hjem sidst på eftermiddagen d. 25., efter at have julemorgen-hygget hos de gamle, var det om at få afløb for alt den damp. Og med en kande kaffe, julepynt af vejen og Dirch Passer film på skærmen, gik jeg igang. KÆFT, jeg elsker at lave opstillinger. Og her er resultatet. Indtil videre.

Har I fået nogle bestemte julegaver, I også har glædet jer til at komme hjem, og lege med?

4 kommentarer:

 1. Aj, hvor er det rart at læse, at det ikke kun er mig der kan finde på at ligge søvnløs af sådanne grunde ;-) Sikke fine fine sager du har fået i gave! Kan da godt forstå nattetimerne måtte gå med at overveje muligheder... :-) Jeg synes du har løst opgaven ret godt :-) De glimt du viser giver indtryk af et super hyggeligt hjem! :-) Jeg fik ikke pynteting denne gang. Til gengæld fik jeg Royal Copenhagen smørkrukke som jeg havde ønsket mig, og den har også fået en fin plads fremme - fordi den gør mig glad at kigge på :-)
  Tak for dine søde hilsener på min blog også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg er også glad for at jeg (og mor, og Kit, som også kan) ikke er de eneste, der kan være bolig-damp en hel nat ;)
   Og tak - jeg er også ok tilfreds med resultatet må jeg sige :) Lyder skønt med en ny smørkrukke!

   - Anne

   Slet