Jeg serverede denne lækre syrlige fromage for A i mandags. Jeg har igennem årene lave mange forskellige slags fromager. Denne strøg dog lige til tops på min egen favoritliste. A var helt enig. Den er overdrevet nem at lave, og kan varieres efter egne preferencer.
Du skal bruge
200 ml fløde
2 spsk cremefraiche
2 blade husblas
4 lime
En vanillestang
Sød/sukker/whatever
Frysetørrede hindbær
Fremgangsmåde
Læg husblas i blød
Pisk fløden til en let skum
Pres lime i en gryde, flæk vanillestang og læg den i limesaften
Lun under let omrøring - når det er varmt slukkes blusset, og de to blade husblas tilsættes.
Når husblas er opløs fiskes vanillestangen op og massen vendes forsigtigt i flødeskummet.
Til sidste smages fromagen til med sødemiddel og en 1/2 dl frysetørrede hindbær tilføjes.
Fromagen stilles på køl et par timer.
Drys evt. lidt ekstra hindbær på toppen.
- K
En fromage jeg kan tåle 😀😄😃😆😋💗👍😊
SvarSlet