fredag den 6. januar 2017

Den dejligste dag i hundrede år.
Ja, den havde jeg i forgårs. Hvad der egentlig skulle have været en stilfærdig affære i form af en hyggelig café-tøsetur, blev pludselig opgraderet til en næsten 9 timer lang date. Der er bare noget med søskende, og det med at smelte sammen i en uendelig sladre-boble. Måske fordi man engang boede under samme tag?
Mig og Lillesøster E var i hvertfald ustoppelige, så efter maden fortsatte vi hyggen med museumstur, Salling-Super-kiggeri, samt shopping af alt fra tøj til venindefingerringe og alt godt fra Tiger. Heldigvis var der lige penge nok endnu et cafébesøg, for timerne pludselig var sluppet op, og sulten meldte sig igen. Og så sad vi der og knævrede, akkurat som vi havde gjort hele dagen, til det var på tide at tage hjem.
 Det er både dejligt, sjovt og luxus agtigt med sådan en dag, hvor man bare lader ufornuften råde - og man kommer heldigvis hjem med ligeså fyldt et hjerte, som mastercardet er tomt, og ikke mindst en helt opladt overskudskonto. Skønt, skønt.
Og skønt med nye sager. Måske, jeg skulle fremvise lidt af mine mange køb en af dagene - det var ikke just tomhændet vi kom fra gågaden. 

Har I fået udsalgsshoppet?

6 kommentarer:

 1. Nope, jeg hader udsalg og shopping ;-) til gengæld er jeg helt vild med søsterture, jeg må vist have arrangeret en :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal også fanges på en god dag, men så elsker jeg det tilgengæld :D I hvertfald når det er ting, man ikke behøves at prøve ;)
   Lyder som en god plan, at få sådan en tur op at køre - det er det bedste.
   - A

   Slet
 2. Jeg har købt en kuffert - det er vilde sager 😂 Og en badedragt der ikke var på tilbud

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, det lyder til du skal på badeferie, så jeg er bare misundelig :P

   - A

   Slet
 3. Hold op, hvor skønt!! Fede fingerringe! Og tak fordi jeg nu har den dersens 'Det' den dejligste morgen i hundrede år - og jeg lever!!' på hjernen... Stærk konkurrent til noget Bamse og kylling, men helt klart bedre! God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme ;)
   Og ja, meget skønt - vi er også meget glade for ringene, og så var de tilmed på halv pris.

   - A

   Slet