tirsdag den 12. juli 2016

Noget om at læse


Jeg er normalt glad for, at læse - jeg har flere 100 bøger stående i reolen og plejer at sove med et lille dusin i højre side af sengen. Jeg er egentlig stadig lige glad for læsning, men min elskede bøger har været pakket ned, alt den tid jeg har boet til udlån. Selvfølgelig har jeg pløjet flere bøger igennem på e-reolen, men det er lissom ikke det samme. Så jeg kastede mig over diverse blogs - altså normalt læser jeg også blogs, alle dem jeg kan komme til, men denne gang har jeg læst dem som bøger. Altså startet fra indlæg nummer 1, og så læst frem til nu. Nogle har jeg sågar læst baglæns. Og det har faktisk været rigtig hyggeligt - mange af indlæggene har jeg selvfølgelig allerede læst, men ikke som sådan gået at husket på. Jeg har blandt andet læst mig igennem Miriams Blok, Casa Rødhætte Sneglcille, LilleTutogMor og lidt forskellige andre. Meget meget hyggeligt og sjovt.

Hvad med jer? Læser I også nogle gange blogs fra end til anden? Hvis ja, har I mon så en anbefaling?

 - K

9 kommentarer:

 1. Det lyder super hyggeligt
  har også gjordt det flere gange det er super sjovt

  SvarSlet
 2. Skøn mand på billedet der ;) Nej, men jeg har nogle gange tænkt, at det kunne være hyggeligt at læse bagud hos nogle af dem, jeg følger fast nu. Se hvor de kom fra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis - det er nemlig sjovt at se udviklingen og hvordan fokus flytter sig (:

   - K

   Slet
 3. Tak for tippet med Rødhætte. Den blog kendte jeg ikke .

  SvarSlet
 4. Det har jeg også gjort en enkelt gang, med en livstils-blogger fra Brighton. Jeg ELSKEDE hendes blog, men så stoppede hun desværre med at blogge, og tror, at den er blevet slettet nu (men dens facebook eksisterer stadig: https://www.facebook.com/yourstrulyxblog/).
  Jeg er også meget begejstret for Miriams Blok - den er så sjov :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid lidt trist, men ganske forståeligt, når nogen man er vilde med stopper med at blogge (:

   - K

   Slet
 5. Ikke fra ende til anden, nej, men jeg bladrer i indlæggene, når jeg falder over en ny blog, der vækker min interesse, og ellers følger jeg med fra der, hvor bloggen åbenbarede sig for mig. :-)

  SvarSlet