søndag den 4. oktober 2015

Pre-fællesfejring med lækker mad, tusind gaver og en masse bandeord.

Igår fyldte jeg 25, men allerede i tirsdages blev jeg fejret før tid. Og Kit med! 
For nu hvor vi er født med sølle 5 dage (og fire års) mellemrum, har vi ofte fejret fællesfødselsdag for vores mor, far og lillesøster.
Aftenen var en stor succes, og vi blev som altid forkælet til op over begge næsebord, i vores barndomshjem.

De sidste par år, har vi nemlig selv medbragt mad, dessert og underholdning til vores gæster, men "lejet lokaler" hos de gamle - de både mere køkkenplads og en større sofa at boltre sig i, når aftenen falder på. Ret smart, og ret hyggeligt at få lov at blive fejret "hjemme", selvom man er voksen.
Vi serverede mormor-mad i med helstegt kylling, hjemmesylt og sovs + Kit's 
vidunderlige citronfromage og hjemmelavet skovbær-skum til dessert. En sikker vinder, heldigvis - og alle gik vist mætte og glade fra bordet.

Efter aftenskaffe og film, fortsatte fornøjelighederne med "skovtur" på stuegulvet -  mor havde nemlig fundet vores gamle tegnemapper, stilehæfter og skolebøger på loftet. Det var så sjovt, vi skiftes til at læse den ene pinlighed op, efter den anden. Jøsses, nogle flabede unger vi var - der var både nedkradset bandeord, samt sure gloser om dumme lærer, mors tøj-stil og hvor 'dødtræt' af man var over, at "man aldrig måtte gøre hvad man ville, når man kun gik i 2. klasse"
...

Godt, man bliver klogere med alderen, ikke sandt?


10 kommentarer:

 1. Tillykke til jer begge to :-)
  Hehe, det er altid sjovt at falde over visdomsord fra da man var yngre. Utrolig så 'snedig' man allerede var dengang ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi siger tak søde Piske - og du har helt ret!

   Snedige hilsner: Kit og Anne

   Slet
 2. Tillykke... <3

  Lyder virkelig som en skøn fejring og perfekt aften.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var overordentlig hyggeligt (:

   - Anne

   Slet
 3. Tillykke til jer begge! I forbindelse med min fars flytning i vinter havde jeg også en fest med mine gamle stilehæfter - håber eddermame ikke, at mine unger bliver lige så mærkelige...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, ja - man må håbe de arver ens mere charmerende sider!
   Og mange tak :D

   - Anne

   Slet
 4. Stort tillykke til jer begge :) lyder som en helt perfekt fejring I fik bikset sammen der ;) og ja, gamle skolehæfter er bare noget af det skæggeste og jeg kan allerede nu konstatere at knægten får nok at more sig over om 20 år, allerede mange sjove ting i hæfterne fra hans første skoleår :) :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé, der skal være lidf til konfirmationssangene :D
   Tak for lykønskningerne!

   - Anne

   Slet
 5. Tillykke I to søde damer - stegt kylling og citronfromage - uh det får mine tænder til at løbe i vand. Og en ny smuk kop til samlingen, dejligt ser det ud! Rigtig go' uge til jer, klem Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, vi takker og bukker - bessemad dur bare altid, og det synes hele familien heldigvis :D
   Og du spotter korrekt, vi fik begge RC med hjem i poserne - heldige os!

   - Anne

   Slet