torsdag den 24. september 2015

Kiel-ferie, dag 1:


Her får I første dagbogsindlæg fra vores alt for dejlige tøsetur til Kiel. Bare at se billederne igennem, giver mig lyst til at pakke kufferten nok engang, og suse mod grænsen. Puh. Ferieboblen er et skønt sted.
Vi rejste dertil med tog, hvilket bare er den hyggeligste transportform, hvis man spørger os - når man er to sladrehoveder, så er det ingen sag at få timerne til at gå. Det er faktisk aldrig et problem, når vi er afsted, tværtimod - første feriedøgn fløj nemlig afsted.


Dag 1 forløb således:


11.25 - Kort tid til vi mødes på banegården, og vi er begge på vej ud af døren, med tjeklisten afkrydset. 


13.02 - Kaffen og rejse-snolder er fundet frem, forventningsglæden bobler i maven og der bliver snakket, læst tøsebøger og højtlæst Ud&Se med DSB. Tydeligt, at ingen af os er synderligt interesserede i reality.. 

.. Så vi måtte liiige orientere os pr. sms til vores 19 årige lillesøster, så vi ligesom forstod, hvorfor de her konfirmand-hipsters åbenbart har: "stress", fordi de er "på, på, på". Jøsses.  

18.06 - Ankomst til Kiel. Med optimismen i behold, forsøgte vi at finde vej uden liiige at tjekke kortet, men vi kom alligevel på bedre tanker, efter at have gået et par hundrede meter. Gudskelov. For vi VAR gået forkert. Of course. Så var det med at opfange WIFI, få googlet ruten og så afsted. 

.. Og vi blev hurtigt mødt af Kiel's fine gademiljø, der både indebærer smukke, gamle bygninger og rå gadekunst i skøn fushion. 

19.40 var vi checket ind, klar til at beundre vores lækre værelse og vaske rejsestøvet af ansigterne, inden vi begav os ud efter en gang aftensmad. Og da vores app fortalte os, at der lå en midnatsåben sportsbar i nærheden, måtte det jo straks tjekkes ud.

.. Og mad fandt vi - 21.21 ankom denne prægtige tallerkenfuld lækkerier. Og en øl.
.. Og en mere. Og liiige en til. Og pludselig var det nær lukketid. 
.. 00.20. Tilbage på hotellet, efter en dejlig start på ferien. Dog gik der en pæn rum tid, før vi lukkede øjnene i. For der skulle lige snakkes færdig, plages gensidigt om gratis rygmassage og spises natmad. Men langt om længe blev der stille. Men det var nok meget godt; for døgn nummer 2, bød  på endnu en herlig og begivenhedsrig dag.

6 kommentarer:

 1. Hahaha, konfirmandhipsters - I hear ya! Og hvad laver den der skyggedreng, er han ved at hapse hendes pung fra kjolelommen oder was?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt set, måske det faktisk er et uofficielt "pas på lommetyvene" opfordring :p

   - Anne

   Slet
 2. Ej det ser simpelthen så hyggeligt ud, jeg gad sku godt lidt væk.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også allerede rejseferie igen, ferieåndehuller er alt for skønne.

   - Anne

   Slet
 3. Det ser rigtig hyggeligt... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt nok også megetmeget hyggeligt.

   - Anne

   Slet