tirsdag den 28. juli 2015

5 fordele ved..


.. at gå på sandwich-bar, fremfor cafe!Jojo - de findes skam! Igår havde mig og min veninde aftalt, at skulle mødes til engang frokost og tøsesladder. Men da vi begge er småfattige, men stadig ikke gad lave mad, besluttede vi os for at droppe cafe og mødes på den lokale sandwichbar istedet.
Og egentlig lyder det jo som en kompromis, ikke? 
Men nænej. For da vi så kom til at tale om det, er der jo faktisk fordele ved netop at holde tøsedate der, udover det budgetmæssige aspekt..

 Fordi:


1) Man ikke bare må, spise med fingrene - man skál! For der er intet bestik at finde på matriklen.

2) Du må optage et bord i timevis, uden at skulle plages af skulende blikke fra tjenere. Eller værre endnu: Blive smidt ud, fordi "bordet er reserveret fra kl. 18".

3) Det er - grundet overstående - muligt at mødes til frokost, og faktisk blive til aftensmad. Uden at folk opdager det. Man kan bare gå tilbage til skranken og bestille påny, uden at sandwich-damerne opdager en pind (..i og med de har lyn-ekspedieret omtrent 7.031 kunder i mellemtiden, med robot-bevægelser og sveden haglende af panden.)

4) Evige servietter - til fri afbenyttelse! .. Modsat på cafeerne, hvor du får en enkelt, (gerne svært krøllet satan) omkring dit bestik, som så skal holde til hele måltidet. Ikke ideelt for en grat-røv som mig!

5) Underholdningsværdien af det væld af mennesker, der kommer ind og ud. Hold op, der er mange folk at kigge på/bagtale/fnise ad, i løbet af en god håndfuld timer. Og så er det så meget billigere, end en biografbillet.

Har du andre bud på gode fordele?

10 kommentarer:

 1. Ingen opvask! Men det er jo en generel fordel ved alle spiseoplevelser uden for ens eget hjem :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Sandt - at vippe bakken med skrald i skraldespanden, kan man liiige klare :p

   - Anne

   Slet
 2. Svar
  1. Ja, du ved: En svinemikkel, en gris, en spildesøren :D

   - Anne

   Slet
 3. Med forbehold for, at ting kan have ændret sig, siden jeg boede i KBH for godt syv år siden, så kan jeg varmt anbefale Sandvitsen! (Ih, kan aldrig huske, om I bor i Aalborg, Aarhus eller KBH?)
  Den ligger på en sidegade til købmagergade, lige der ved posthuset. Nøj, jeg har stadig hede drømme om deres tomatdressing!
  Første gang, jeg var der, var på en dag med seriøse tømmermænd, og vi hang lige præcis ud og sladrede og grinede af andre mennesker, der så ud til at have det værre end os. Skøn, skøn dag :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Et stamsted er altid godt at have :D Vi er fra Aalborg i øvrigt!

   - Anne

   Slet
 4. Jeg er helt enig, overvejer kraftigt, at flytte næste venindehygge til en sandwichbar ;-) kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Do it - det er hvertfald mindst ligeså godt, som cafe eller hjemmehygge (;

   - Anne

   Slet
 5. Man kan selv sammensætte sin sandwich (i hvert fald på vores lokale) så man får ekstra af det gode og intet af det man ikke lige har lyst til - genialt når man som mig har det med at være sær med mad til tider :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja, den skal klart på pluslisten :D

   - Anne

   Slet