onsdag den 13. maj 2015

Tre tøsehits part 2!

Det er altså mit liv - Sinaed Moriarty. 

Længsler og leverpostej - Annamette Fuhrmann. 

Fra pæn pige til Powerprinsesse - Lone Rasmussen.

Som jeg før har gjort, kommer her mit bud på en gang bog-anbefalinger (bla. her). Chicklit er og forbliver en af mine favorit-kategorier. For modsat serie-typen, (der slår hjernen fra med en omgang Girls, Games of Trones (eller hvad det nu hedder?)) efter en lang dag, så slår jeg dem fra med en bog i stedet.

Førstnævnte bog fik mig til at klappe i hænderne af begejstring - sådan virkelig! Ja, hvis du ikke kender Sinead, så kom igang, hvertfald hvis du ligesom jeg er Marian Keyes-fan. For hun får kamp til stregen her - og det troede jeg ikke kunne ske, da hun er min ubetridte yndling. 
Sinead er nemlig meget lig Marian, en vanvittig god historiefortæller - her også tilsat irsk charme, riglig sarkasme og et meget familie-prægede tema. Det må være det, der forfører mig.

Annamette Fuhrmanns bog er god. På den ærlige måde. Selvbiografisk, sjov og hård. Lidt ala Julia Lahme's bøger, I ved; der er ikke lagt fingre i mellem. Det er et nu godt indblik i en almen persons hverdag, hvor der både er surt og sødt.

Sidstnævnte bog, er faktisk ikke en jeg nok selv havde valgt. Men da jeg anbefalede "Længsler og Leverpostej" til en veninde, fik jeg "Power prinsessen" med hjem som bytter. Og den var faktisk meget forfriskende - lige i det kækkeste og en kende selvhjælpspræget, men det er jo også ind i mellem skægt at læse noget nyt. Og hun ér sgu sød, hende Lone.

Har du en anbefaling til mig, så smid den endelig!

8 kommentarer:

 1. De to første skal jeg vist have fat i - tror det kunne være god sommerferielæsning, når vi altså når dér til om laaaaaang tid:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé, håber de bliver din tid værd - jeg er hvertfald fan :D

   - Anne

   Slet
 2. Jeg må anbefale dig at læse JoJo Moyes bog MIG FØR DIG! Den gik direkte ind under huden og ind i ♡'et på mig. Aldrig har en bog berørt mig sådan som denne gjorde.

  Ydermere kan jeg også varmt anbefale Anne-Grethe Bjarup Riis bøger, de er hylende morsomme.

  ♡Bylouise.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, nårh ja, den har jeg faktisk set på mange bog-blogs, der er godt nok mange der anbefaler den - tak for reminderen :D

   - Anne

   Slet
 3. Det er altid super godt med nogle bog-anbefalinger! Jeg læser i øjeblikket Den Store Gatsby -som er super god indtil videre.

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt, ved også filmen fik megen ros, så det kunne da være man skulle prøve, selvom genren ikke er en jeg normalvis beskæftiger mig med :D

   - Anne

   Slet
 4. Tak for tippet! Jeg elsker også Marian Keyes, så jeg mp give hende Sinead et forsøg 😃.
  /Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Do it! Jeg er lige netop gået i gang med endnu en af hendes, og er allerede fan!

   - Anne

   Slet