mandag den 3. februar 2014

Boligglimt, soveværelse edition.


Jeg synes selv, det er så hyggeligt, når bloggere laver bolig-glimt indlæg - så tænkte, jeg måske også selv skulle tage at vise lidt frem. (..okay, faktisk er det ikke kun i blogland, jeg elsker det. Kan jeg ikke tage til en fest et nyt sted, uden at liste rundt og åbne de resterende rum i lejligheden, under påskud af, at "jeg skal på toilettet" - er afsinddigt nysgerrig på folks hjem.)

Idag har jeg valgt, at tage lidt snapshots af mit soveværelse. Synes ofte folk siger, at det er det rum, de gør mindst ud af ("den er så grim, så vi har sgu bare stillet den herind i soveværelset"). Men for mig, gemmer det rum på nogle af de ting, jeg skatter aller højest: Mit halv groteske monster-sminkespejl, et udsnit af min bogsamling og min gamle kommode, med den fine Lisa Grue platte over.

Hvordan har i det med jeres soveværelse - er det nedprioriteret i hht. indretning, eller er det også fyldt med nøje udvalgte elementer?

24 kommentarer:

 1. Årh en fin kommode! Og en fin ugle-platte - og det siger jeg ikke kun, fordi det er en ugle. Soveværelset er ikke nedprioriteret her, men det er heller ikke helt, som det skal være endnu. Vi har et lille, tredje rum til alle de grimme ting (læs: min kærestes gamle møbler), 'kontoret'. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Tine, er også glad for begge dele :D Og smart med sådan et "pulterkammer" til alt (hans) ragelse B-)

   - Anne

   Slet
 2. Jeg elsker også at se andres hjem. Ligesom jeg elsker at køre en tur i bilen når det er tusmørke og alle folk har tændt lys i deres huse, men endnu trukket gardinerne for. Min mand synes det er vildt underligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, isåfald, er du hvertfald ikke den eneste der er underlig - jeg kiiiiigger også ind af vinduer med strakt hals, når jeg passere huse.

   - Anne

   Slet
 3. Jeg synes også boligindlæg er hyggeligt! Og jeg ville så gerne påstå at min hjem er velovervejet mht. indretning, meeeeeen ikke just. Det er dog blevet bedre :) Men soveværelset bliver ikke umiddelbart nedprioriteret i forhold til andre rum i lejligheden.

  Jeg synes dine 'bogreoler' er super sjove - er de loppemarkedfund?

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan heller ikke få det hele på en gang, indretning er jo en process (: Synes hvertfald aldrig, man bliver færdig.
   Og begge dele er nogle jeg har skaffet mig gennem familie, men ja - de er af ældre karakter :D

   - Anne

   Slet
 4. Argh, lidt nedprioriteret er mit soveværelse nok. Lige står der en skænk, som vi skal have solgt. På den anden side har vi husets smukkeste maleri, som vi har købt i Italien, hængende i soveværelset. Jeg bliver så glad, når jeg ser på det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også det vigtigste, at der er noget i hvert rum, man virkelig værdsætter (:

   - Anne

   Slet
 5. Kunne ikke skrive mere i min kommentar - ville bare lige sige, at din lille kommode er skøn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg kan heller ikke få mig selv til, at skille mig af med den, selvom dens funktion ikke er særlig væsentlig!

   - Anne

   Slet
 6. Den der gule bogreol er jeg da lige lidt pjattet med....superfed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også selv rigtig vild med den - den er både lidt rå og lidt Pippi Langstrømpe agtig :D

   - Anne

   Slet
 7. Jeg er selv vild med bolig billeder, men er virkelig dårlig til selv at vise hjemmet frem... måske man skulle tage sig sammen og få det gjort. For det er så hyggeligt at snage, og blive inspireret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Do it - do it, jeg er nysgerrig :D

   - Anne

   Slet
 8. Så fint det ser ud - kan især godt lide de "gamle" møbler :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for du siger, er også selv så glad for dem - tak :D

   - Anne

   Slet
 9. Den gule hylde-reolting er for FEEEEED!! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, farven er næsten vildere i virkeligheden :D

   - Anne

   Slet
 10. Jeg elsker soveværelser! Det er mit eget yndlingsrum i min lejlighed, for det er så privat. Det er ikke et sted gæster er, det er et sted, jeg er!

  Og åh hvor er dit soveværelse smukt! Sminkebordet er vidunderligt og ligeså er de farverige lykkebørnebøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er kun den overnattende af slagsen, der kommer derind, så ja - det er vel egentlig mere privat (:
   Og tusind, tusind tak - det var en dejlig kompliment!

   - Anne

   Slet
 11. Det er sjovt at du lige spørg, for I år har jeg lavet en lille liste over ting jeg gerne vil ændre lidt på i 2014.... og gæt engang... soveværelset er sørme på den liste ;) Yep, jeg må indrømme at det er lidt nedprioriteret her hos os... men det bliver der snart lavet om på ;) Super flotte møbler du har, er vild med det sminkebord :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen! Det er altid hyggeligt med boligprojekter :D Man bliver jo aldrig helt færdig, synes jeg - det er den dejligste evighedshobby at have et hjem.

   - Anne

   Slet
 12. Det er et rigtig fint sminkebord/spejl du har dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig glad for det selv, selvom det er en smule overdådigt :p Tak!

   - Anne

   Slet