søndag den 10. maj 2015

En ret så pragtfuld fridag.Igår var en skøn, skøn dag! For første gang, siden en børnefødselsdag i '98, skulle jeg i Cirkus. Og ærlig talt husker jeg mest af alt, at snakken gik på at alle hestepigerne (hvilket vil sige allé pigerne fra klassen, bortset fra dyre-skræmte mig) synes at "det var nogle total flotte oldenborg-heste, ligesom dem i Wendybladet den her uge", og at de synes at, det med at hundene var dresseret var "total dyreplageri".

Så vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente. Men jeg blev virkelig, og jeg mener virkelig, imponeret. Der var kanonkonge i ren Lille Virgil og Orla Frøsnapper stil, akrobatik der fik min mave til at knuge sig sammen, magi jeg ikke kunne lurer og ikke mindst den mindst nervepirrende motor-cykel-act, som jeg ikke kan forklare, hvor psykopat farlig og vild var (ved ikke hvordan man afskaffer tyndgekraften i et telt, men det lykkes).

Efter showet, fortsatte hyggerierne med et cafebesøg. Jeg havde bestemt, at vi skulle have lørdagsburgere - og med en "spicy garlic" på favoritstedet, går man aldrig fejl. Giga bøf, krydret mayo, masser af cheddar og rigeligt jalapenos + jordens sprødeste fritter. 

Dernæst stod den på lidt bolig/interiør/køkkengrejs (læs: 2 timers) kiggeri i Ikea, inden snuden blev vendt hjem til aftensmad og snolder. Her viste det sig, at Kanal 5 var helt med på at fortsætte weekendens gode tema, for de havde nemlig gang i Harry Potter marathon. Altså. Hvad mere kan man bede om?

Så med benene oppe, snolder i skålen og en skøn oplevelse rigere kunne lørdagen afsluttes. Ikke dumt.

4 kommentarer:

 1. Årh det lyder som en god dag! :)
  Jeg må faktisk indrømme, at jeg aldrig har været i cirkus. Føler måske lidt, at jeg er blevet snydt for ret meget magi på den front..

  SvarSlet
  Svar
  1. Afsted med dig Mia - man er ikke blevet for gammel endnu, I promise :D

   - Anne

   Slet
 2. De fries der kunne jeg godt spise nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. <3 De var også helt, helt perfekt crisp og mayodyppe venlige.

   - Anne

   Slet