mandag den 29. september 2014

Jeg havde egentlig troet, at det gjorde en smule ondt..

.. at blive 28 år. 
Det var bare som, at jeg ikke havde kræfterne i år. Havde egentlig ikke lidt af alderspanik hele året, men for 4 dage siden ramte den mig, som et lyn fra en klar himmel. Åh nej, om lidt er jeg endnu mere gammel, og jeg har stadig ikke lyst til alt det, som jeg ved er på tide.
Heldigvis har både Langesen og jeg frasagt os alle former for fødselsdagsaktiviteter, som involverer andre end os søstre og vores forældre. Så det tog lige toppen.
Lange havde været så sød, at invitere til brunch på min fødselsdag. Det gad jeg til gengæld ganske godt. Så søndag middag trillede jeg lige så stille mod Langebo. Allerede ved døren blev jeg mødt af et fint og hyggeligt skilt. Indenfor ville min begejstring tage - der var pyntet op til fest og fadene bugnede af alverdens livretter. Følte mig næsten som Harry ved den første middag i storsalen. Det var på alle måder prægtigt. Jeg fik endda en gave, selvom det på ingen måde var forventet. Umuligt ikke, at føle sig en smule forpustet af alt den forkælelse.
 Timerne fløj afsted, og tog min alderspanik med sig. For før jeg fik set mig om, var det aften og det havde egentlig slet ikke gjort ondt, at fylde 28 år.  

9 kommentarer:

 1. Nej, hvor ser det hyggeligt ud! Det er nu herligt, sådan at blive forkælet på sin fødselsdag, uanset om man egentlig er til egne fødselsdage eller ikke. Elsker for øvrigt den diskrete Harry P reference ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare så mega hyggeligt - følte mig så forkælet!

   - Kit

   Slet
 2. Jeg kan røbe, at det heller ikke gør ondt at fylde 29 år, hehehe :-D
  Stort tillykke med dagen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak, Piske.
   Dejligt med insider viden - så kan jeg trygt glæde mig til næste gang (;

   - Kit

   Slet
 3. Selv 35 gør ikke ondt, kan jeg sige god for ;)

  Ser ud som en skøøøøn dag :) og tillykke ikke mindst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det er godt at vide. Dagen var så dejlig.
   Mange tak!

   - Kit

   Slet
 4. Min far siger altid til det med at blive et år ældre, at alternativet trods alt er værre ...!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er heldigvis også sandt (:

   - Kit

   Slet
 5. 28 er jo ingen alder! Tidligere (læs: i teenageårene!) synes jeg, at man var temmelig gammel, når man var 35. Det er jeg ikke endnu, men det nærmer sig. På vejen derop ad er jeg heldigvis blevet klogere - det gør ikke ondt at blive ældre og man har det ikke mindre sjovt. Det er bare på en anden måde :-) Et forsinket, men stort tillykke herfra...
  /tina

  SvarSlet