onsdag den 13. august 2014

Tomater


Endelig er min første tomathøst i hus. Jeg har aldrig dyrket tomater før, så var noget spændt, da jeg fik mig til lusket 5 forskellige planter. Jeg havde selv lagt frø, og dem er der da også kommet en plante ud af, men den har kun få tomater, og ingen af dem er blevet modne endnu. Så i denne omgang måtte jeg nøjes med, at smage 4 forskellige slags. 
Jeg elsker det faktum, at tomaterne er så forskellige - både i smag, form og farve. Det er både dekorativt, og så kan man planlægge hvilken tomat der gør sig bedst til forskellige lejligheder - eller til forskelligt mad. Der kommer desværre ikke så mange i år, men alligevel nok til een. Heldigvis. 
Egentlig er jeg bare lykkelig over, at min 'anstrengelser' bar frugt. Havde ikke turde håbe på så fint et resultat. Ville have været stolt, hvis bare jeg havde fået en enkelt tomat ud det. 

10 kommentarer:

 1. Ej, hvor er de altså bare fine! :D
  Ville være meeega stolt, hvis jeg selv havde dyrket tomater. ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak. Jeg er også ret stolt!

   - Kit

   Slet
 2. Imponerende høst - og hvor er det fedt, at de er så forskellige! Vi har ikke drivhus, så jeg holder mig til tomatplanter, der kan stå udenfor, og der er udvalget desværre ikke så spændende (eller også er det bare vores lokale havecentre, der er kedelige ;-)).

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine har ikke været i drivhus - de står bare i en spand på altanen (;
   Jeg har bare fået lidt forskelligt fra familien, så det var heldigt!

   - Kit

   Slet
 3. Jeg har også tomater for første gang på min altan.. Det er også gået overraskende godt.
  Jeg har dog ikke så mange fine slags som dine.. Min er bare alm cherry tomater.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt - det er bare så skønt når det lykkedes!

   - Kit

   Slet
 4. Ååååhhhh hvor er de altså bare mega flotte!! Jeg ville sådan ønske jeg havde plads til selv at dyrke lidt.. eller i det mindste havde en altan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak (:
   Mon ikke man kan dyrke lidt i potter? Lange har hvertfald fået frugt i hendes.

   - Kit

   Slet
 5. Ser vildt godt ud med alle de farver - tror da også vi må prøve forskellige til næste år hvor vi forhåbentlig har fået drivhus (det ligger nu på 3-4 år og venter på opsætning! ?!? Rom blev ikke bygget på en dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja - det er ikke altid nemt med sådanne projekter (;

   - Kit

   Slet