lørdag den 12. juli 2014

En dejlig dagDa vores lillesøster fik sommerferie lovede jeg hende, at jeg ville give hende valgfri aftensmad en af dagene i løbet af sommeren. Der rendte en masse i  vejen, så vi ikke noget planlagt. Så tirsdag, da jeg besøgte vores forældre, foreslog jeg en cafétur dagen efter i stedet. Hun takkede ja, og dagen efter begav vi os igennem Aalborg for at finde et sted. Byen summede af fantastisk sommmerstemning, da Backstreet boys spillede i skovdalen samme aften. Det første sted vi forsøgte os var fyldt, men anden priorteten havde heldigvis plads.
Vi bestillet cocktails og burgere til tonerne af nogle af BSB's største klassikere. Caféens gæster skrålede omkamp med anlægget og alle virkede til, at være i strålende humør. 
Vi hyggede med god mad, drinks og snak før vi besluttede, at fortsætte aftenen i min lejlighed. 

Vi fik handlet proviant på vejen hjem, så vi kunne nyde en aften med sang, vin, snak, film og lakrids. Det var så hyggeligt - en af den slags aftner, som man ikke kan få nok af. 

4 kommentarer:

 1. Hold op, hvor lyder det hyggeligt! Lækker mad og live Backstreet Boys-musik :D Intet mindre end fantastisk!!

  SvarSlet
 2. Det lyder som en rigtig dejlig aften! Og sikke fint at caféen spillede BB :)

  SvarSlet
 3. Lyder såååå hyggeligt:) Mindstemanden her i huset ville have kunnet synge med på hele I Want It That Way trods hans kun 6år:)

  SvarSlet
 4. Ej, hvor lyder det vildt hyggeligt <3

  SvarSlet