fredag den 23. maj 2014

Lidt til gebisset.Hermed en ganske usponsoreret og muligvis halvmærkelig anbefaling. Men shit, hvor er jeg glad for min clean-between tandbørste fra Jordan. Både mig og Kit har meget tætsiddende tænder, og brokker os ofte i et væk over at gebisset er prydet af birkes der ikke kan børstes fri, og æbleskræller der trykker mellem kindtænderne. 
Og tandtråd, det gør altså herre nas, hvis du spørger os. Men Kit knækkede koden, med den her tandbørste.
 Kæft den er nice - korte børstehår, helt tætte - og så fåes den i lilla! Ren succes.
Og så er den også ganske skånsom, hvis du som mig, også har voksende visdomstænder fra tid til anden. Når altid liiiige at glemme de findes, men så en gang eller to om året, småvokser de lige et par dage og tæsker mit tandkød, og de ellers så fine, lige tandrækker. Mandag, tirsdag og onsdag i denne uge var en af de omgange. Tsk. De må sguda snart være færdige med det pjat, jeg er altså 23!
Oh well, tippet er hvertfald videregivet.

8 kommentarer:

 1. Jeg er snart 37 og min driller mig stadigvæk en gang i mellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tsk tsk - det er noget værre noget, er det!

   - Anne

   Slet
 2. Hehe, og min mormor var en gammel dame (75+), da hendes tandlæge fortalte hende, at den murren, hun var lidt generet af, skyldtes en visdomstand, der lå og rodede ... Nydelige tandbørster iøvrigt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, æv også - så er jeg jo langtfra færdig med de tænder.

   - Anne

   Slet
 3. Tak for tippet - de skal helt sikkert prøves i lilla, som også vil pynte i badeværelset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er bare så fin :D Og selv tak.

   - Anne

   Slet
 4. Nu ved jeg ikke om I har prøvet en elektrisk tandbørste, men jeg ser mig virkelig ikke tilbage efter jeg fik mig en oral-b tandbørste. Har selv døjet med alt det nævnt og må sige at det har været en velsignelse, at jeg endelig kan få børstet ordentligt. En elektrisk tandbørste giver også den samme rene følelse, som ved en tandresning hos tandlægen :D

  Men måske jeg skulle skaffe mig den nævnte tandbørste til når jeg rejser, for der gider jeg ikke slæbe med oral.b med :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Havde eltandbørste en årgang, da jeg stadig boede hjemme, men var ikke udpræget fan. Men man skulle måske give den et forsøg igen, for folk der har, er godt nok store fans (:

   - Anne

   Slet