søndag den 25. maj 2014

1-2-3!Hak! Nøj, det er smart! 
Det går altså liiige det hurtigere med sådan en minihakker, når man er i køkkenet. 1-2-3 og så er der kværnet pesto, most daddel/nøddemasse eller flænset et ton løg til frikadeller. Og så fik jeg den endda til sølle 99 kroner i Lidl; så er der jo ikke et øje tørt, til den pris. Min opvasker har bestemt fået en værdig konkurrent i opløbet om, at være mit favorit-elektroniske udstyr. Og det siger ikke så lidt. 
Har du også en yndlings-dims I køkkenet? 

10 kommentarer:

 1. En minihakker ER altså også bare noget af det mest geniale! Man kan også bruge den peanutbutter og bananis, ja der er jo faktisk uanede muligheder ;) Og det er virkelig alt, alt for lang tid siden, jeg har fået kokos/havregryn/daddelkugler. Det må der gøres noget ved snart ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gud ja - det er også længe siden jeg har fået peanutbutter bananis, så selv tak for reminder - du må få lavet daddelkugler :D

   - Anne

   Slet
 2. Åhh køkken gadgets er bare det bedste! Jeg har også en på vej, en Bamix stavblender - jeg er så begejstret bare ved tanken at jeg har lyst til at fortælle det til alle og jeg er sikker på at når jeg først har fået den så skal jeg kun spise ting der skal blendes, piskes eller lignende. Hej til falafel, hummus, smoothies, flødeskum, pesto og alle de andre gode sager ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er også sådan jeg fik det! Jeg tænkte også: Hurra, jeg vil fortælle alle om hvor fantastisk den er!

   - Anne

   Slet
  2. Fantastisk at jeg ikke er ene :D Køkken gadgets er seriøst en god ting! Jeg kan i øvrigt se at det stadig er den gamle blog i har på jeres blogroll og nu hvor i er så søde at have mig på, kunne det være alletiders hvis det var den nye evt nysgerrige mennesker blev sendt over til og ikke den der ikke bliver opdateret længere :-)

   Slet
  3. Det får vi lige kigget på :D

   - Anne

   Slet
 3. Ser meget lækkert ud :) Er sikker på at det hele smagte godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det smagte skønt, det hele.

   - Anne

   Slet
 4. Nu har jeg virkelig lyst til daddelkugler! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig, det er nærmest en permanent tilstand B-)

   - Anne

   Slet