mandag den 5. maj 2014

Der var engang..


Efter mine bolig-glimt indlæg, er der af et par læsere, blevet efterspurgt et indlæg om historien bag mine bolig-køb. Og jeg synes, det er super hyggeligt, I gerne vil høre om det - foreslag til indlægstemaer, er altid kærkomne. 

Så her kommer en håndfuld historier om de ting, der har fået kommentarer med på vejen. Nogle af tingene, har faktisk allerede deres eget indlæg, så for at undgå gentagelser og alt for meget tekst, kan de nysgerrige jo trykke sig ind og (gen)læse fortællingen. Soveværelsesfortællinger:
Sminkespejls-monsteret: Da jeg som 13 årig, skulle disponere over min konfirmations-formue, fik jeg at vide at mine omtrent 5.000, ikke bare skulle bruges på "noget skralderværk". Men på noget "der holder og kan bruges". Og jeg var ikke et tvivl om, at jeg ville have et kæmpe, overdådigt sminkespejl. Havde egentlig forestillet mig et trefløjet et af sin slags, men da det her 220 høje svin, dukkede op på Lauritz.com, var jeg solgt. Vurderingen varfaktisk halvhøj (meeen sjovt nok synes de fleste, at sådan et spejl er ganske rædselsfuldt). Så efter kort bud-kamp, var det mit for sølle 1800 kr. Og jeg elsker det stadig.

Den Gule Reol: Kort og godt er den hjemme fra min Tante & Onkels hus. De bor helt fantastisk fedt, og er nogle rigtig bolignørder, der ofte skifter ud og fornyer. Så da reolen her stod for skud, var jeg ikke sen til at byde ind med en håndfuld af mine feriepenge. 

Børnebogsbiblioteket: Bonushistorie, der findes her!Køkkenfortællinger:
Kingfisheren: Havde længe drømt om at få mig en Kingfisher, og havde sendt den lange blikke, i en af Aalborgs boligbutikker. Så da butikken skulle lukke, og den stod til halv pris, var jeg helt dårlig. Så dårlig, at jeg spurgte ekspedienten, om jeg måtte få den lagt til side i hele to uger. For der fyldte jeg nemlig 18, og vidste, at jeg fik min børneopsparing, og derfor ville kunne betale for vidunderet. Heldigvis mødte jeg sympati hos den søde ejer, og 14 dage efter, kunne jeg hente den.

Det Blå B: Igen her, har min kære Tante været inde over. Hendes arbejdsplads, skulle have nye facadebogstaver, og her var hun rap til at nappe et par til side. Skønt!

Ida-Figuren: Bonushistorie der findes her!Stuefortællinger:
Brød/kage-automaten: Netop min automat, er noget af det sejeste jeg har, synes jeg selv. Har ville have en i årevis. Lige siden jeg i folkeskolen faldt over en artikel i Bo Bedre, hvor en mand havde legetøjsbiler i en. Men nøj, de er svære at få fat på! Men efter jævnlige søgninger på DBA (uden held) i mange år, var der endelig en i 2009. Og så endda på Djursland, så den var til at hente. Tonstung, skramlet og hele vejen igennem skøn!

Københavnerskabet: Også en ting, jeg har måtte søge forgæves efter mange gange. Hovedsagligt er de at finde på Sjælland, hvor de tager urimeligt mange penge, og ofte er de også malet. Men heldet tilsmilede mig igen på DBA. Men da jeg ingen penge havde da det dukkede op, fik jeg lov at få det i fødselsdagsgave sidste år. Elsker at det er originalt, med det rå træ og de fine glasskuffer.

Køkkenbordet: Bonushistorie, som findes her!

14 kommentarer:

 1. Men hvad med den fine spisestol med et motiv på, der kunne ligne noget HuskMitNavn?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig HuskMitNavn :D I 2009 lancherede han disse stole i et begrænset oplæg, som kun kunne fåes det år. I én butik. I Kbh. Så måtte ringe og maile i ugevis, for at få dem til at sende det, til et kontorfirma de havde kontakt til i Aalborg. Men det lykkes (i december, så på et hængende hår) at få en (:

   - Anne

   Slet
 2. Så fin indlægsserie :'D Jeg elsker de fine detaljer, og de historier, der ligger i dem. <3 Og jeg eeelsker altså børnebogsbiblioteket!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre, du synes :-) - hjemmebiblioteket er også noget af det, jeg virkelig allerhelst ville redde, hvis der var brand!

   - Anne

   Slet
 3. Er helt pjattet med din brød-og-kage-automat. Hvad mon sandsynligheden er for at falde over en sådan... Nok til at overse, desværre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget lille, desværre vil jeg tro - på da capo's hjemmeside har jeg set en siden, ellers ikke :-) Det var et sandt held.

   - Anne

   Slet
 4. Skønt indlæg!!! Hvor dejligt når der er en lille historie med til det hele.

  Louise Siri

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig respons Siri, tak!

   - Anne

   Slet
 5. Juhuuu mange tak for indlägget, det er super hyggelig läsning! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Cindi for ideen til indlægget, godt du kunne lide det!

   - Anne

   Slet
 6. Øj, et skønt toiletbord! Forestiller mig, at der er drømt mange skønne diva- og prinsessedrømme ved det bord :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, i sin tid må det da næsten være produceret til en royal type af en slags ;-)

   - Anne

   Slet
 7. Det er virkelig et skønt indlæg. Jeg elsker at se, hvordan folk bor, og med en hyggelig historie til at ledsage hvert fantastisk fund, er det bare helt perfekt. Du har så mange fine ting! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine, hvor er du sød - godt du kunne lide, at få historierne dertil ovenihatten.

   - Anne

   Slet