mandag den 28. april 2014

Havenyt - endnu et glimt fra de gamles udendørsgemakker.
For nylig blev der skrevet (endnu) et indlæg om mors skønne drivhus lige her! 
Der havde hun endnu ikke fået sat sine lækre teak-hylder op, men nu er de endelig kommet på plads. Og nøj hvor er det fint! Modtog disse billeder på MMS, men da vi overraskede dem med Sølvbryllups-hygge for en håndfuld dage siden, fik vi lov at beundre resultatet live. Udover hylderne, havde hun også fundet et af sine gamle stel frem, som nu har fået lov at huse i Helledusseda (nu hvor der jo udelukkende hersker R.C i hovedpalæet). 
Jeg synes, det er så fint med de nye tiltag, og giver også lidt mere ”rum-fornemmelse” med hylderne. De gamle, er også selv svært begejstret, og har allerede bestilt flere til formålet.


Det er altså hyggeligt, at være med på sidelinjen, nu man ikke selv har drivhus – men hey, min giga-tomatplante skal snart ompottes, og krydderurterne er vokset enormt. Især korianderen, der har føretrøjen, er snart klar til at ryge i maden - så lidt sker der da også på gartnerfronten herhjemme. 

Har I gang i noget have/apartmentgardner-gøgl for tiden?

4 kommentarer:

 1. Det er godt nok også en fin lille perle :-)
  //N.K.L
  www.nkl-fashion.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige mine ord, det er virkelig misundelsesværdigt!

   - Anne

   Slet
 2. Hvor ser det fint ud :) men nu er jeg ikke til lysekroner, så det springer jeg over hjemme hos mig selv ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er heller ikke normaltvis mig med den stil indendørs, men lige akkurat i et romantisk drivhus-have synes jeg ikke, det kunne være mere ideelt - i min optik passer den perfekt ind.

   - Anne

   Slet