mandag den 28. april 2014

Forkælelse på en solskinssøndag


For noget tid siden blev vi overraskede af den søde Nadja
Vi var ikke længe om, at få booket bord så vi kunne få gavekortet brugt. Vi skulle begge arbejde i første del af denne weekenden, så en cafetur var velkommen, da vi kom til søndag. 
Søgaard har den lækreste brunchbuffet - vi var begge vilde af begejstring. Maden var velsmagende og lækker, og der var så meget godt at vælge imellem. Vi spiste og snakkede i flere timer, mens vi skyllede den en kop kaffe ned efter den anden. Lige som vi bedst kan lide det. 
Efter alt den dejlige mad trængte vi til at komme lidt ud, så vi cyklede en tur til vandet ved Nørresundby. Vi elsker begge standparken der ovre. Vi fik snakket endnu mere, solet, soppet lidt, kigget på muslinger og før vi så os om, var klokken ved at være fem. Det var tid til at cykle hjem igen - mætte, glade og lidt ekstra solbrændte. 
En dejlig søndag.

2 kommentarer:

 1. Hallöj fellow Harry Potter nörder! Jeg faldt lige over den her quiz paa nettet og tänkte, det kunne väre sjovt, hvis I gad tage den ogsaa :) I ved, bare hvis I tränger til lidt tidsfordriv en dag. Jeg har nemlig mistanke om, at I ligger lidt i samme besat-af-Harry-P liga som mig, saa det kunne väre sjovt at sammenligne ;)

  P.s. Virkelig sommerlige billeder i övrigt, sikke noget dejligt vejr I har der hjemme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sgu da flot Cindi, jeg har jo ikke lagt noget link! Tøhø. http://www.buzzfeed.com/mackenziekruvant/youre-a-wizard-harry

   Slet