mandag den 24. februar 2014

Noget om tilkaldevagter, ulvefrygt og dyrelyde.
Igår var endnu en vente-dag, hvor jeg havde meldt mig til arbejde - hvilket vil sige, at jeg er til rådighed for opkald indtil kl. 15. Og da vejret var skønt, valgte jeg at bruge ventetiden i Zoo. 
Jeg havde nemlig læst der var ulvetema i denne uge, så kunne lige nå at være med. Selvom det var liiidt uhyggeligt. Hjemme hos de gamle, driller de mig altid med, at jeg var lettere skrækslagen for, at der er opdaget ulve i Danmark her sidste år. Sikkert fordi, det var det, min far altid fortalte røverhistorier om, da vi var små, og lå under dynerne og skulle have gyserhistorier. Eller når vi så uhyggelige film, hvor han løb ud og bankede på de mørke ruder og tudede som en ulv. Det gør han nu faktisk stadigvæk, selvom vi alle sammen er så godt som voksne. Og det gibber stadig i os børn, når han stikker i et hyl. Så far fik naturligvis tilsendt et ulvebillede af den udstoppede djævel der stod fremme, mens jeg morede mig over, at læse på alle skiltene - Harry Potter referencer var at finde i massevis. 

Da klokken slog 15, og jeg var ved at være parken rundt, havde jeg stadig ingen vagt fået. Heldigvis gik der ikke længe, før jeg fik et opkald, der bestod af en invitation på hygge, snak og cafemad. Så det var ikke spor værst.

Idag er det mandag og hverdagen er igang. Jeg også i venteposition idag, og håber virkelig der falder en vagt af efter skoletid, nu jeg ingen fik igår. Nu må vi se. Ellers kan det da være, jeg får taget mig sammen til at vaske tøj - rockstar livet, er tydeligvis det jeg lever.

Håber I har en dejlig mandag! 

4 kommentarer:

 1. Sikke en god idé at gå og vente i Zoo! Og Du har da haft en herlig barndom med en far, der har en frodig fantasi. Det har jeg også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare skønt - man skal ikke undervurdere en forældre der gider lege, ligesåvel som vores mor altid gad bruge tid på krea-hygge. Det er uuvurderligt.

   - Anne

   Slet
 2. Sikke fine billeder fra zoo.
  -Den pandekage ser mega lækker ud. Hvor fik du den henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. På café Vi2 (:
   Og jo tak, det var også en dejlig dag, overskyet men stadig dejlig varmt (:

   - Anne

   Slet