torsdag den 14. november 2013

Ved du godt.... at imorgen begynder weekenden? 

Nøj, hvor jeg glæder mig. Det der Modulopstart, er ikke lige mig - nænej, Modul-ferie tilgengæld, var meget mere min stil. 
Men nu skal jeg atter stå op til mørke på cykelstien, den ækle "jeg-sutter-i-vandhanen-fysioterapeut" i studie-køkkenet, og toiletbræt på fælles-badeværelserne, som af ukendte årsager aldrig er slået ned. 
Og well, grunde til at brokke sig er der nok af - mon ikke det går det hele alligevel? Jeg skal bare lige igang igen. Og hey, der er jo allerede fredag i morgen, og det bliver alt for skønt.
Mig og Kit skal som altid spendere aftenen sammen med en flok øl, lækker mad og høj musik, så jeg glæder mig allerede. 

God torsdag til dig!

8 kommentarer:

 1. Kender sååå godt den følelse. :)
  jeg er også lige startet op på et nyt modul.. det er aldrig sjovt den første uge, men det plejer heldigvis at blive bedre. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er aldrig helt skægt at skulle i gang igen, men mon ikke vi klarer den :D

   - Anne

   Slet
 2. Jeg husker meget tydeligt, at det holder ret hårdt ;-) Jeg er så blevet så skæv i min knold, at jeg tænker "åh, nej, er det allerede fredag i morgen? Så skal jeg til at skynde mig for at nå al det arbejde jeg har liggende!" :-( Så er det skisme galt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er ikke helt god - jeg glæder mig så meget, at jeg slår hjernen fra før tid istedet (;

   - Anne

   Slet
 3. Sikke en fin og sjov blog, du har. Jeg er vildt imponeret over din mors julekalender! Den ser bare fantastisk ud. Mine børnebørn er 2½ og 2 og jeg har ingen kalenderplaner i år - kedelige mormor. Men næste år måske? Der er i hvert fald inspiration fra din mor ;-)
  Tak for kommentar hos mig. Held og lykke med modulet-

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er vi glade for du synes :D
   Og ja, hun er bare dygtig, hende vores mor - og er sikker på, dine børnebørn ville blive glade for at få en - om så først det bliver næste år (;

   - Anne

   Slet
 4. Min weekend starter i Wien i morgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Blærerøv B-) Haha, pjat - hvor fedt, god tur!

   - Anne

   Slet