mandag den 25. november 2013

Dilemma


Jeg har et dilemma. 
Kender I det hvor der går tusinde ting i stykker på samme tid? Sådan synes jeg altid det er for mig. Da jeg er fattig studerende, har jeg desværre ikke råd til at fixe alt på engang, og må derfor prioritere. Oven i hatten er der også nogle ting, som jeg bare gerne vil eje. Så er det stor spørgsmål, om jeg bør lytte til fornuften eller min trang til at få nye ting?

Burde jeg købe;
Nye briller?
Ny mobil (og dermed vækkeur)?
En mega flot skænk?
En ny brugt opvasker?
Et stik til mit TV, så jeg kan se de kanaler jeg har?

Opvaskeren har jeg endnu engang lavet, så håber den holder et par måneder endnu, kan også godt leve uden tv lidt endnu og skænken har jeg sådan set allerede købt.. Så dilemmaet er vel egentlig, briller så jeg kan se noget i skolen eller mobil/vækkeur, så jeg kan komme op om morgenen og undgå at blive smidt ud fra skolen? 

8 kommentarer:

 1. Svært dilemma lige at starte ugen på. Kan du følge med i undervisningen uden briller? Så hvis ikke, kan det vel næsten være godt det samme, om du kommer til tiden. Så kan du måske få din søster eller mor til at give et kald og vække dig om morgenen ;) Selvom det nok også hurtigt bliver en træls ordning. At være studerende, sukk. Drømmer om at disse problemer aldrig opstår når man bliver voksen og får et arbejde. Hmm...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror desværre, at de får lidt svært ved at ringe mig op, når min mobil (som er mit normale vækkeur) ikke fungere (;
   Problemerne slipper man nok aldrig for, men lidt mere økonomisk frihed kan man jo altid drømme om.

   - Kit

   Slet
 2. I Bilka kan man ellers få en mobil til kun 69,- (http://www.bilka.dk/elektronik/telefon-og-gps/mobiltelefoner/samsung-e1200/p/100040585?cmpid=avisen_avisenonline_13uge47) ;) Og så krydser jeg fingre for din opvaskemaskine! (...og min mobil, og min computer, der vist også synger på sidste vers. Suk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - så krydser jeg også for at dit elektronik lever længe endnu. Det er så svært at undvære.

   - Kit

   Slet
 3. Haha! Frygteligt dilemma. Ville have skrevet, at du nok var nødt til at undvære skænken i første omgang, men det er slet ikke en mulighed, ser jeg nu. Jeg ville nok vælge brillerne. Måske købe en billig skod-mobil, og så ønske sig en ordentlig en i julegave. Vores vaskemaskine synger også på sidste vers. Det kan jeg SLET ikke overskue!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Ja, sådan en skænk kan jeg ikke leve uden. Tror jeg går efter mobilen, så må mine uduelig skodbriller klare et par måneder til. Det er lidt svært at leve uden vækkeur, kontakt til omverdenen og alt andet, hvad min mobil normalt tilbyder mig (:

   - Kit

   Slet
 4. Du kunne jo også bare købe et vækkeur i tiger ;) Så er der selvfølgelig også udgiften til batterier, men... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i.. meeen vil nu også gerne have et vækkeur, som kan sende sms'er, blogge, ringe osv. (;

   - Kit

   Slet