mandag den 25. november 2013

Dækket op på kongelig manér.


Åh, jeg synes altså det er så hyggeligt, når årets R.C's Juleborde bliver lagt op på nettet.

Tror min favorit udstilling i år, er Oliver Gustav's - elsker eventyrtouchet og brugen af Royal White figurene. Hvorimod Julie Brandt's opdækning, er en smule kedelig efter min smag. Bevares - det er smukt og veludført, men var det mig der fik frit slag, så var pænt foldede servietter og en hær af sammenklemte lænestole, ikke mit første valg.
Men ingen af bordene kommer til sin ret via de her få glimt, så vil du se herlighederne fra alle vinkler og sider, så klik forbi R.C's hjemmeside her! Det ene er jo smukkere end det andet.

Har du en favorit?

8 kommentarer:

 1. Jeg er helt sikkert mest til Space Copenhagens mere eller mindre minimalistiske opstilling i dejlige naturfarver eller Thomas Rhodes opstilling, der i den grad tager naturen med inden for og skaber en hyggelig og intim stemning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også de har gjort det godt, det er skægt når det er så forskellige fortolkninger (:

   - Anne

   Slet
 2. Åh de er alle så fine :) Et bord skal i min mening være dækket med alt hvad der skal være, uden at det er for pussenusset og gennemført og det må endelig gerne have hjemmelavet ting på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hepper også gerne for hjemmelavede ting, gerne i den finurlige afdeling. Pussenusset "Lene Bjerrestil" er heller ikke mig overhovedet (:

   - Anne

   Slet
 3. Jeg kan ret godt lide den sidste. Jeg synes, det virker lyst og varmt. Det er Ikke kun sirligt, men også med et strejf af "liv". Jeg er helt vild med de grønne glas. Er de også fra RC?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den opstilling er også mit andetvalg, det er så fint - Florastellet alene er jo såså flot (: Kender desværre ikke glassenes oprindelse.

   - Anne

   Slet
 4. Glæder mig så meget til at have mit eget hyggelige lejlighed,
  og dække åh så fint og specielt op til gæster!! Virkelig flot borddækning :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg kunne godt huske hvordan det var, da man bare gik og glædede sig - det er så hyggeligt, og så kan man jo passende samle på lækkert porcelæn i ventetiden, så der er noget at vise frem, når tid er. :D

   - Anne

   Slet