fredag den 4. oktober 2013

Om at være godt gammeldags forkælet.

 Min fine cykel! 


Lækkerier og kastanjer til lommen. 


Hjemmebagt cheesecake, fra min søde gruppekammerat. 


Kartoffel/porre-suppe med æbleknas, bacon, yoghurt og 2 x hjemmebagt brød. 


Medbragt dessert fra Mor - æble-krydderkage med vanilje-yoghurt. 


Sikke en dejlig dag, jeg havde igår. Ærlig talt, blev jeg forkælet og hygget om fra start til slut. Alle i min omgangskreds havde nemlig lagt sig i selen for at overraske mig, med alverdens uventede hyggerier. 

Dagens startede med, at jeg kom for sent op og brugte 2/3 dele af morgen, på at ræse rundt som en hovedløs kylling, for at nå på arbejde i nogenlunde tid. Men da jeg åbner hoveddøren, (med vådt hår og tandpastaskæg til op over begge næsebord) fik jeg øje på min cykel. Som Kit åbenbart havde stået og pyntet kl 01 i nat, med flag, drinksparaplyer og alskens lækkerier. Så der tabte jeg helt vejret, så alt morgenstressen forsvandt - for hold op, hvor var det den sødeste og sjoveste overraskelse.
Efter job, skulle jeg til gruppearbejde - og da vi er halvpresset med projektet, var jeg forberedt på en lang dag med kvantitativ metode og andre kedsommeligheder. Men da jeg kom ind i grupperummet, viste det sig, at piben havde en helt anden lyd. For min søde gruppe, havde pyntet op med lys og flag og synes i stedet, vi skulle hygge med cheesecake og pakker. Skønt ikke?
Resten af dagen brugte jeg på at gøre rent og lave mad, til at familien svingede forbi. Vi brugte aftenen på at hygge, sludre, drikke special-øl, spise efterårsmad, og pakke gaver op, ikke mindst. Menuen stod på kartoffel/porre-suppe m. bacon og æbleknas - og desserten var Mors æble/krydder-kage. 
Fik simpelthen de fineste gaver og overraskelser, men de fortjener et indlæg for sig.
Alt i alt må det hvertfald siges at have været en ualmindelig skøn fødselsdag - og allerede på lørdag står den på den "rigtige fest" hvor vi holder for venner og familie samlet.
Jeg glæder mig helt vildt.

9 kommentarer:

  1. Stort tillykke med fødselsdagen :o) Lyder til at det har været en skøn dag!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak - den var rigtigrigtig skøn :D

      - Anne

      Slet
  2. Også et tillykke herfra - dejligt med en pyntet cykel ;)
    kh http://strikketbamse.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var simpelthen så sjovt og hyggeligt med cykel-pynteriet, det var dagens festlige indslag må man sige :D
      Og mange tak.

      - Anne

      Slet
  3. Stort tillykke med fødselsdagen - det har da vidst bare været en rigtig god dag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det må man sige :D Og tusind tak skal du have.

      - Anne

      Slet
  4. Ej, hvor ser det bare dejligt ud det hele! Sikke mange gode ting til at opveje for en dag, der kunne virke stressende. Stort tillykke med fødselsdagen!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak søde Tine. Det var virkelig også en helt vildt dejlig dag, selvom den var tæt pakket med fornuftige ærinder, så var alle bare så søde, så jeg opdagede nærmest slet ikke at jeg også var på job, i skole og havde diverse husholdningsærinder ind i mellem alt det rare (:

      - Anne

      Slet
  5. Et stort - forsinket - tillykke med fødselsdagen :o) Det lyder som om, det var en SKØN dag :o)

    SvarSlet