onsdag den 31. juli 2013

Sig det med...Som sagt, havde vi arrangeret en lækker gang aftensmad til resten af familien, som en tak for den skønne ferie. Valget faldt på en dejlig sommeret, som vi håbede faldt i alles smag - hvilket det heldigvis viste sig. 

På bordet endte der:
 2 x helstegt kylling (en karameliseret, spicy, BBQ-chicken & en sprød, nordisk variant, med laurbær og rosmarin), råstegte persille/citron kartofler, hjemmelavede agurkesalat med balsamico og rørsukker, samt en frisk sommersalat.

Efter maden blev der spillet spil, snakket og hygget, indtil den store blandselv-slik pose blev hevet frem, og vi lavede hjemmebiograf med "The Great & Powerful Oz" på skærmen. Alt i alt en succes, som vi helt bestemt gentager næste år (hvis vi da er så heldige, at blive inviteret med endnu engang)4 kommentarer:

 1. Det er da rigtig sommermad ♥
  Hvordan var filmen? Kan den anbefales?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi synes også det var en velvagt menu til årstiden (:
   Og ja, det synes jeg bestemt :D Vi er begge helt tossede med filmen, og har begge set den i biffen - og her anden gang, var den mindst lige så eventyrlig og flot, som vi huskede den. Vores forældre og lillesøster, synes også den var rigtig god (:

   - Anne

   Slet
 2. Mhh, hvor ser det lækkert ud! I må gerne komme hjem til mig og lave mad!

  xx
  vougeland.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det må vi lige overveje så (;

   - Anne

   Slet