lørdag den 16. marts 2013

Take me to the Candy Shop

Kender I det, hvor man som barn syntes, at der var noget at ALLE de andre måtte få, eller fik lov til - som du ALDRIG fik lov til?
Sådan havde jeg det, med alt det dyre, sjove, overdimenssioneret slik. Det man kunne få i Tivoli, Zoo og markedspladser. For kæmpe bolche-sutter til at hænge om halsen og klistre tøjet til, hundredyre candyfloss-stænger, der kun ville blive taget to bidder af og ikke mindst "pynte slikkepinde" til 25 kr. stykket - det gad vores mor altså ikke betale for.
Slik købte man i poser, hældte op i en fællesskål og så måtte man tage x antal stykker pr. omgang. Hvilket jeg jo egentlig sagtens kan se fornuften i den dag i dag. For det andet er jo dybest set pricey skodslik. I know.

Men facinationen sidder åbenbart stadig i mig. For selvom jeg er 22 den dag idag, oplevede jeg stadig et nostalgisk sus, af ren æresfrygt, da Kit gav mig nederstående påske-skum-slikkepind i sidste uge! Prøv at se, hvor fin den er! Næsten, for dyrbar til at blive spist.

Det fik mig til at tænke på den mindesværdige dag i 96, hvor farfar forbarmede sig, og forkælede mig med verdens største skumfidus-sværd. Hvilken lykke! Og det nåede endda at blive foreviget, inden skum-spisningsmarathonet indtraf.

I present you, Anne, stolt og glad dyrt-slik-ejer - nu hele to gange i sit liv:

4 kommentarer:

 1. Hehehe, det kender jeg SÅ godt! På mange områder køber jeg 'politisk korrekt' (økologisk, frilands, fairtrade), men ind imellem bliver jeg nødt til at købe noget virkelig skodslik - ofte fordi det er blåt!! Og nej, jeg tror ikke, jeg vokser fra det heller :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, godt at høre, jeg ikke er ene om min facination. Skal også altid lige tjekke, hvis der er noget nyt, skrigfarvet i blandselv afdelingen (;

   - Anne

   Slet
 2. Nåå, du ser altså sød og meget glad ud på det billede! :-)
  Jeg er vokset op helt som dig - men slik i poser, som blev delt mellem os syv søskende fredag aften. Og jeg drømte også om candyfloss ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke stakler vi er (;
   Og ja, jeg smiler hvertfald op til begge næsebor - det var bestemt en lykkens dag :D

   - Anne

   Slet