søndag den 10. december 2017

Søndagstanker


De der opstillede babybilleder, dem der hvor babyerne er arrangeret af en fotograf og ser 'fredfyldte' ud, mens de sover i en spand. Hvorfor får jeg total creeps af dem? Synes de er mega uhyggelige af en eller anden grund. Og jeg elsker endda babyer. 

Hvorfor skriver folk: 'Kone til en' i deres profiltekster rundt omkring på nettet? Har nogen nogensinde skrevet: 'Kone til 40'? for så ville det på en eller anden måde være relevant. Det andet forvirre mig, og jeg frygter, at det er et absurd forsøg på at være morsomme. 

Er jeg den eneste der skriver sms'er til mig selv? Særligt efter blogger-appe'en er væk. Jeg plejede at påbegynde mine indlæg deri. Nu har jeg flere have indlæg liggenede på sms. Blandet andet det her. Måske er det tid til at flytte til en anden platform. Hvor blogger I?

Jeg har regnet ud, at jeg har 2 dage, uden planer, til at få styr på mit liv, inden jul. Og det er allerede fra i morgen. Så nu skal jeg det der med at være voksen i 2 døgn, så mit hjem, mit klædeskab, mine gaver osv. også kan blive klar til julen. Lyder det ikke bare som en festlig feriestart?

Hvordan kan jeg få akut sommer-savn? Det er jo jul nu, og det er hyggeligt. Men ville af ukendte årsager give min højre arm for lidt lys og varme. 

Husker du snehaderen? Det er så meget mig. Min kollega ringede til mig lige efter 21:30 igår for at advare mig om, at sne nu var ankommet. Jeg kan ikke fordrage det - synes det er iskoldt og upraktisk. Ser frem til det er væk igen. 

8 kommentarer:

 1. Jeg er så enig i den første! Det er så mega creepy! Og jeg står helt af ved den der “frof-pose” med hovedet i hænderne, hvorfor f.... skal man have baby til at posere i en fysisk umulig positur? Babyer er da søde i sig selv uden alt muligt hejs og skøre poseringer. Jeg er slet ikke til det!

  Jeg skriver meget blogindlæg i noter på min telefon.
  Når jeg er gået på barsel og har god tid inden baby rykker jeg på eget domæne og med wordpress. Er så færdig med elendige blogger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de nemlig, det andet er for besynderligt.

   Tror også vi endelig på wordpress - det virker som det bedste bud (:

   - K

   Slet
 2. Jeg blogger på wordpress, og jeg elsker det. Der er meget man kan lege med. Og desuden skriver jeg sms til mig selv, hvis der er noget jeg skal huske :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at vide jeg ikke er alene (;
   Ja, det virker som et rigtig godt sted derinde.

   - K

   Slet
 3. WordPress, det er så meget bedre. Mange flere features. Man skal lige vænne sig til det, men så er det også genialt.

  Selvfølgelig husker jeg Snehaderen. Han er lige så ikonisk som Wham’s Last Christmas 😂

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Han er mit spirit animal (;

   Det er også hvad vi hælder til - det virkelig lidt mere ordenligt end det her sted.

   - K

   Slet
 4. Jeg bruger stadig blogspot og synes det er sååå latterligt at de ikke har fået updateret blogger appen.
  Jeg blogger altid fra min computer, men skriver jævnligt notater i min tlf.

  Så vidt jeg ved er der både fordele og ulemper ved wordpress, kommer nok an på hvad man vil og hvis du overvejr at flytte, så tænk evt over om du skal ha eget domæne inden du flytter det hele.. ved fra andre at det kan drille lidt.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke hjemme nok dage om ugen til, at jeg kan få at blogge fra computeren, så jeg savner virkelig den app. Men nu må vi se hvad vi finder på (:

   - K

   Slet