mandag den 25. september 2017

Gråvejr i Göteborg
Vores søde mor og mig var en smuttur i Sverige i sidste uge. Jeg havde vundet et gavekort på en endagstur til Göteborg, og mor sagde heldigvis 'ja' til at være min gæst. 
Jeg var oppe klokken 05 for første gang i mange år. Plejer nærmeste ikke være gået i seng på det tidspunkt, så var lidt ved siden af mig selv. Heldigvis havde de gamle sørget for frisk kaffe, da de hentede mig lige efter klokken 6. 
Vi nåede færgen i ro og mag, så det var dejligt. Ingen af os er så vilde med transportmidler, så vi havde spist transportsygepiller allerede før afgang. Heldigvis var vandet helt stille, så vi mærkede ikke meget til, at vi var på en båd. Der var mad med i mit gavekort, så vi nød den gigantiske morgenmadsbuffet, som fulgte med. Det var som at vinde DM i dessert. 
Vi brugte færgeturen på at snakke, læse og strikke. Altså jeg strikkede ikke. 
Da vi ankom stod det ned i stænger, men da jeg er glad for planlægning, så jeg havde taskeparaplyer med til to. Vi spendere de første par timer på, at skabe os et overblik over byen. Først gik vi lidt rundt i den gamle bydel, og så på bygning, brosten og butikker. Anden halvdel af dagen gik med at spise frokost på Smagvaerket, og så mere butikskiggeri. Det blev til lidt kaldenderpakke-indkøb. Vi har begge to et par stykker (mor har 4), som vi skal have klar til, når klokken slår 1. december. 
Færgeturen hjem forløb også uden gyngen, så det var en succes. Vi spiste endnu et inkluderet måltid, før vi bevægede ned til det lille outlet og den toldfri butik. Man kan jo ikke sådan sejle på færge uden, at købe lakridser med hjem. Det ved alle.

Alt i alt en dejlig dag - det er ikke sådan hver dag, at man har sin mor for sig selv i så mange timer.

 - K

4 kommentarer:

 1. Göteborg er sådan en smuk by - får helt lyst til et genbesøg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig vildt fin - den gamle bydel er smuk med alle de bakker og brosten👍🏻

   - K

   Slet
 2. Det ser hyggeligt ud - det er utroligt så meget, man kan få ud af en enkelt dagstur. Og ja - det er lidt særligt at have en forælder helt for sig selv så længe. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt - og tiden flyver afsted, når man hygger sig🎈

   - K

   Slet