onsdag den 26. juli 2017

Når man glæder sig så meget, at man kunne spise en hel dundynePlanen var egentlig Paris i år. Eller London - London er faktisk altid i puljen, da vi elsker den by ganske højt. Vi ender ofte i Tyskland, da det er ligetil og et virkelig rart sted at være, men der har vi allerede været en gang i år. Og min vinterferie står på endnu en tysklandstur. Så da vi sad i hver sin ende af  den bløde grå sofa, som står i vores smukke barndomshjem, og googlede løs faldt snakken på Amsterdam. En anbefaling, fra da vi snakkede efterårsferie tidligere på året. Det viste sig, at alle fly til Paris mellemlander der, og det vækkede vores nysgerrighed. 
Vi kigger løbende deals, fly og tusinde andre ting i håbet om, at falde over noget fedt, men når vi først har besluttet os for noget, er der ikke langt fra tanke til handling. Så efter en kort omgang googleri var planerne ændre og rejsen bestilt. Weekendferie i Amsterdam i starten af september. Kæft, hvor vi dog glæder os. 
Vi er selvfølgelig igang med, at læse op på emnet, men har du et tip? Vi er kaffetørstige, elsker vin, sejlture og noget som er pænt/skør/spændende at se på, vi shopper ikke rigtigt, men spiser til gengæld masser af mad - det vil sige, vi spiser det mest, dog  ikke så meget italiensk eller asiatisk. 

Nu er det tid til lidt morgenmad, før arbejdet kalder - men hvor er det dog lækkert, at have noget at gå og glæde sig til.

 - K

11 kommentarer:

 1. Anne Franks hus er et MUST! Det er mange år siden jeg har været der, så har ikke flere tips

  SvarSlet
 2. Ja, det er det virkelig! Og det er en voldsomt god ide at booke billetter hjemmefra. Rigtig god tur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - vi må på jagt efter billetter (:

   - K

   Slet
 3. Fantastisk plan! Jeg elsker Amsterdam. Kan anbefale en kanalrundfart og Waterloopleinmarkt, og ellers har jeg vist også skrevet et par andre tips på bloggen, da jeg sidst besøgte byen for fem år siden. Må snart tilbage igen.

  http://musicismysecret.blogspot.dk/search/label/amsterdam

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubii - vi glæder os også helt vildt. Kanalrundfart er altid på listen, når vi rejser, så mon ikke vi tager også en tur denne gang også (;

   - K

   Slet
 4. PS. Nu har I nok fundet jeres hotel, men ellers er http://www.hoteltheexchange.com/ virkelig et sejt sted.

  Husk at spise en masse pomfritter! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har lejet en lejlighed, så det er dejligt (:

   Javel! Det skal vi gøre.

   Slet
 5. Hvis du går ind på http://www.cammi.dk/ kan du finde massevis at idéer til, hvad der er se og lave i Amsterdam. Hun bor i byen og har rigtig mange fif på sin blog. Der er lige lagt et nyt indlæg på hendes blog der omhandler Amsterdam.
  Rigtig god tur, når I kommer så langt :-)

  SvarSlet
 6. Vil så gerne besøge Amsterdam... glæder mig til at høre mere..

  Spise dun dyne har jeg dog ikke hørt før... tror det lidt tørt

  SvarSlet