tirsdag den 28. marts 2017

Fridagesglimt


Jeg har været med vores forældre på planteskole. Fik handlet lidt frø, og lagt planer for hvordan årets altanhave skal se ud. Dejligt endelig, at være hjemme når det er forår.


Derudover har jeg bagt verdens grimmeste kage. Aldrig har jeg kendt mage til uduligehed - men i det mindste smagte den nogenlunde okay. Mon ikke Odense Marcinpan og Lahme kommunikation havde lidt højere forventinger, da de indbød os til kagekonkurrence? Men den er lyserød og dét må tælle til vores (min) fordel.


Forkælet er jeg også blevet. Min helt egen pokemon go plus! Tænk, at legetøj kan vække så stor lykke hos så gammel en kone.


Min mor lavede bøffer i folie til mig lørdag aften. Det er mindst tusinde år siden sidst - meget undervurderet ret, hvis man spørger mig. 


Jeg har ærget mig over, at jeg ingen have har - var i et splitsekund villig til, at give min vestre arm for et magnoliatræ. 


Endnu engang fik jeg bekræftet, at jeg er komplet taltentløs og utålmodig, når det kommer til håndarbejde. Vores mor er tilgengæld genial og havde lavet er smukt håndklæde til min samling.

 - K

5 kommentarer:

  1. Jeg synes din kage er sød! Men måske ikke den kønneste, nej... :D Og heldige du med Pokemon Go Plus!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Tine💓
      Og ja, blev mega glad og overrasket, da jeg fik den foræret helt uden grund☺️

      - K

      Slet
  2. Jeg nåede at tænke "hvor er det en cool kage", inden jeg læste din kommentar om den. Synes altså ikke den er grim - den er sød!

    SvarSlet
  3. Så fint håndklæde og er vild med kagen! HAHA!

    SvarSlet