tirsdag den 28. marts 2017

Hjælp til sneakers-drømmetydning søges.
 


S N E A K SJeg drømmer om sommersko.

Sidste mandag faldt jeg i sneakers-kiggefælden, som så ofte før, og har ellers holdt mig i skindet længe. Men det er nemt, at snakken falder på emnet, når man er sammen med K, der lige skulle fremvise sine nyeste herligheder.
Er så hjernevasket at jeg ville skrive snickers som chokoladebaren, og valgte at skrive "sneakers". Så er den gal, ikke?

 Som ung, hiphop-hørende, fadølsdrikkende, MC'sFightnight-besøgende, Århus Took It-fan, festivaltilhænger og LP-købende youngster, var sjove sneakers nemlig en del af mit daglige look. Så fascinationen sidder i mig, helt tilbage fra 'gamle dage'. Der var det primært Nike der var et hit, men et par enkle Reebook havde også fundet vej til samlingen. Og i helt, helt gamle dage, var det decideret skatersko, der vandt ind. 
Men jeg skruede ned for looket på et tidspunkt, og i de sidste mange år, har det været Cashot, Nude og andre lædersneakers/ankelstøvler med nitter, der har præget min sko-hylde.

Dog har jeg på det seneste har jeg bemærket de fineste sneakers i gadebilledet, og på job. Og ja, med K som selskab, så er det jo som at trykke på en knap, når man nævner den slags. Hun har jo en samling, af de lækreste, fineste og sejeste sneakers, og kender alle de rigtige hjemmesider at bladre igennem. Så nu sidder jeg her, med solskin på vejr-programmet og overvejer at købe et par. Eller ti. Der er bare ALT for mange at vælge mellem, til jeg kan tage en beslutning.

Har du nogle links? Hvilke er din favorit, af ovenstående? Jeg er i syv sind og har lyst til bare at have alle ovenstående til forårs-gaderoben.

5 kommentarer:

 1. Er helt vild med blomster skoene.... vil nok ikke købe dem da jeg går efter sko som jeg kan til alt (næsten) har aldrig haft mange sko...og vil derfor nok vælge enten de blå, de brune, eller midten tilhøre (hvis det ikke var for den blanke spids)
  du må på jagt efter de gode sko

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret forelsket i dem du kalder brune, som jeg kalder rosa guld - de passer nemlig til det meste, og er ikke så sarte, Men ih, pastel ville også være fine til forås :) Tak for input hvertfald, jeg må nemlig på jagt ja!

   - A

   Slet
 2. rosa guld.. ja eller kobber nu jeg ser dem på pc og ikke tablet
  det er ret fantastiske, og kan gå til meget.

  SvarSlet
 3. Jeg har lige erhvervet mig et par helt, helt sorte Nike Air Force 1'07 med ponyhår. Jeg døde lidt da jeg så dem, og mine fødder dør lidt hver gang jeg har dem på. På den der måde, at de er i himlen. Se dem her; http://www.office.co.uk/view/product/office_catalog/5,20/1822005720

  SvarSlet
  Svar
  1. ARGH, de er flotte! :D Nu kom jeg jo til at søge på ponyskind og fandt dem her. De er så skønne og rædselsfulde på en gang:http://www.office.co.uk/view/product/office_catalog/2,20/2680985002

   - A

   Slet