torsdag den 9. marts 2017

Dumt og perfekt
Jeg har investeret i disse hæslige skønheder. De er en perfekt blanding mellem, at være vildt grimme, tøsede og mega fine. Jeg er så meget fan. De er købt her, hvis der er andre, som har 1249 kroner i overskud og en trang til, at iføre sig noget der mest af alt minder om Miss Piggy transformeret til sneakers. 
De falder lige under min yndlings kategori - 'dumt og perfekt'. For noget skal være rigtigt godt, skal det også være dumt - ellers er det bare ikke rigtig sjovt vel? Det er jo sjældent, at fornuft (på den ægte voksen måde) får det til, at kilde bare lidt i maven. Hvertfald ikke hos mig. Så nu vil jeg læne mig tilbage og se frem til, at skoene dukker op - og håbe de er mindst lisså grimme live. 

 - K

6 kommentarer:

 1. Hmnn. Det må være en "acquired taste", var min første tanke. Min anden var: Har hun drukket af potten? Min tredje og ultimative: Det er god humor. Jeg gad nok vide, hvordan snørehullerne ser ud på sådan et par apparater. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes de er fantastiske - tror dog ikke jeg skal satse på, at der er et snørrehul🤔😄

   - K

   Slet
 2. Haha, fantastiske sko!! Jeg skulle nok have mere end bare 1249 kroner til overs, før jeg købte dem, når jeg tænker på alle de mange knapt så bimse sko, jeg ville købe først :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er vi heldigvis så forskellige ✌🏻😄

   - K

   Slet
 3. Hvor er de skønne på en total skør måde.

  SvarSlet