søndag den 26. februar 2017

Er det for tidligt, at lave ønskeliste?

 Vores mor har god smag. Hvis jeg altså selv skal sige det. Måske, er det bare sådan man har det med sin mor? Hun har sans for skønhed, hvad der er råt, detaljer og æstetik på den der måde, der gør jeg altid føler mig lidt som en sjusket wannabe ved siden af. 
Idag vil jeg vise hendes sidste nye medlem af familien. Ovenikøbet noget lyserødt. Så er jeg jo solgt. Lysestagen er fra REFLECTIONS COPENHAGEN.

Jeg synes, at den er åndssvagt smuk. Og havde jeg ikke lige lovet mig selv, at jeg ikke må købe nyt nips, før jeg får lidt mere styr på mit hjem, var jeg hoppet i med begge ben. Du kan finde den, og andre vanvittige skønheder lige her.

Den skal i hverfald på min ønskeliste. For så tæller det jo ikke rigtig, det med nips. Og så er muligvis nogen der vil mene, at der er længe til min fødselsdag i efteråret eller jul for den sags skyld, men de typer ved slet ikke, hvor langsom jeg er til, at få styr den slags ting. 

 - K

9 kommentarer:

 1. Den er meget yndig, smuk farve. Det er aldrig for tidligt, har også fødselsdag i efteråret og har flere ting på ønskesedlen nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - farven er noget af det bedste ved den!

   - K

   Slet
 2. Den er simpelthen så fin, elsker den.. indtil jeg så prisen.. AV...

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er ikke ligefrem gratis (;

   - K

   Slet
 3. Jeres mor har vildt god smag! Min egen: knap så meget, men hun er sød nok alligevel :D

  SvarSlet
 4. Ønskelige kan skrives hele året.. jeg har et word dokument der løbende redigere
  Fin vase forøvrigt, både du og din mor har god smag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak !
   Det lyder meget fornuftigt - så har man altid noget på hånden (:

   - K

   Slet
  2. Og så kan den jo bruges når man selv vil shoppe udsalg... så man husker ting man egentlig gerne ville have (og bevare fokus)

   Slet