fredag den 17. februar 2017

En nørds bekendelser


Den fornemmelse man får i maven, når man ved at der er udkommet en ny Harry Potter bog, Hobit-film eller der ligger et LEGO-katalog og venter på en. 
Du kender den sikkert godt - det bobler, helt op til kæberne, selvom man egentlig godt ved, at der ikke sket noget rigtig vigtigt - og at den nye opdagelse ikke sådan lige render nogen steder. 
Sådan fik jeg det her til aften. Den pæne mand havde inviteret mig på efter-job-aftenskaffe-og-pokemon-go-app-opdatering-hygge. Selvom jeg havde været oppe før daggry, og savnet min dyne cirka ligeså længe, kunne jeg ikke afslå. For sådan en opdatering kunne jeg altså ikke stå for - selskabet var nu heller ikke at kimse af. Jeg spiller stadig det der Pokemon Go - passende hobby for en 30-årig dame med upassende mange grå hår, ikke sandt? Og jeg ved godt det er fjollet, grænsende til latterligt, men jeg har indtrykket af, at man kunne bruge sin tid en smule dummere. Tror jeg nok. 
Så nu sidder jeg her - 02:55 - med øjne som små snitsår, 10 nye Pokemons rigere og tænker hvor fjollet det hele er. På den gode måde. Tænk, at jeg finder glæde i den slags. Tror aldrig jeg bliver rigtig voksen. Hvilket også betød en lille omvej, da jeg endelig besluttede mig for at vende hjem. 

Nu vil jeg finde min seng, for morgendagens planer indvolvere vist mere nørderi. Og jeg glæder mig faktisk allerede. 

 - K

8 kommentarer:

 1. Og her troede jeg at jeg efterhånden var den eneste der stadig gik rundt og spilledet Pokemon Go, ja der er måske nogen der synes det ret fjollet men hey det skal ikke være så kedeligt alt sammen, jeg synes stadig Pokemon Go er super god underholdning når man er og gå tur og de nye Pokemons der er kommet bliver jeg da nød til at ha fat i :)

  - Rikke
  http://rikse.dk

  SvarSlet
 2. Ny skal alt ikke blive kedeligt og voksen.... der skal være plads til legebarnet og nørden i os alle.
  Prøvede det, og det hamrende sjovt, men det slugte al min strøm.... og det ikke sjovt.
  Ideen er god, giver et formål med at gå. Og så jeg vild med de små pokemons, tegnestuen vacineres mig...
  Nyd de nye (post gerne billeder af fangsten)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må have fat i en powerbank - det er min redning☺️

   - K

   Slet
 3. Jeg har også spillet lidt og tror jeg har fange 10 nye pokemon's.
  Det er altså meget hyggeligt..

  Knus <3

  SvarSlet
 4. Det er ikke fjollet - du har i det mindste din kæreste med. Jeg gik rundt alene, lige da opdateringen var kommet, men har heldigvis fået en veninde med i løbet af ugen. :) Pokémon Go <3

  SvarSlet