tirsdag den 14. juni 2016

Udflugt, sådan rigtig udflugt

Da jeg i sidste uge var inviteret på frokost hos A, havde jeg held med at få hende lokket med på udflugt. Den slags er heldigvis aldrig svær, men det glædede mig nu alligevel. Efter et par SMSer frem og tilbage blev vi enige om, at tilbringe dagen i Løgstør. Det blev dog aldrig en realitet, for vågnede op til endnu en SMS der lød noget ala 'hvad med Frederikshavn?'. Jeg mente bestemt ikke, at det var et dårligt bud. Så sådan blev det. Vi har begge kørt igennem byen, men ingen af os havde været ude og se på den. Det lavede vi om på igår. 
Efter en lille bus tur begav vi os igennem byen i jagten på noget mad, vi endte med Cæsarsalat i solen - det er altid hyggeligt, at spise udenfor. Eftermiddagen fløj afsted - vi gik i butikker, drak kaffe i solen, gik på opdagelse i byen og sluttede af med et slag pool. Det er år siden, at jeg har spillet, men som det viste sig, er jeg stadig lige dele ringe og begejstret.
Alt i alt er lækker dag. Der er ikke noget dejligere end, at lade hjemme være hjemme, og  tage på udflugt. Også selvom man ikke tager ret langt væk.

 - K


6 kommentarer:

 1. I hygger jer simpelthen altid så godt. Jeg tror I er et par ualmindeligt rare piger at være i selskab med - jeg elsker, at I tager til Frederikshavn og spiller pool!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig sødt skrevet - tak, Tine. Vi havde en hyggelig dag (:

   - Kit

   Slet
 2. Frederikshavn er min barndomsby :-) Det er vildt hyggeligt, at I tager på tur på den måde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt, at tage på udflugt og det er en nem måde, at få presset lidt ferie-fornemmelse ind i hverdagen (:

   - Kit

   Slet
 3. Uh jeg er vild med Frederikshavn! Super hyggelig, mindre by. Generelt er jeg bare vild med Nordjylland :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er jo helt forelskede i Aalborg, og flytter aldrig herfra - men det er nu også hyggeligt at se nogle af de små byer længere oppe. Det er jo ikke lige sådan man bare kommer forbi der til hverdag (:

   - Kit

   Slet