onsdag den 13. april 2016

At drukne i ostesauce, håndbold-kampråb og starwars-humor.


Sidste uge var altså uovertruffen, efter almen standard. Den var nemlig spækket med hyggerier, på den der luksus levemenneske-måde. Sparkede den fx liiige igang med to døgns Flensburg tøsetur - ud mandag morgen og hjemme tirsdag nat. Og hold op, hvor det var skønt - vi fik både havne rundfartet, drukket vin, shoppet gaver og chokoladebare til poserne sprak, besøgt museum, læst tøsebøger højt, leet af grimme tyske ord og spist lækker mad.

De resterende af ugens dage, skulle de brugte penge hentes hjem, så den stod på fem dages job, enten formiddag eller aften. Men det var heldigvis ingen hindring for, at jeg også nåede en del fornøjeligt.

Så uge 14 gik bla. med at jeg fik: 


.. Vist K min favoritcafe i Flensburg, og fejret den første aften med 1 liter vin og ca. samme mængde gorgonzolasauce.

 .. Og fundet ting vi ikke fik lyst til at shoppe med hjem. (Og gudskelov for det, for vi fandt riiigeligt at fylde poserne med ellers.)

.. Hjemvendt til Aalborg, og været på skøn Mor/datter-date på Kunsten. 

.. Modtaget værdig snapunderholdning af den nørdede slags. 

.. Haft arbejdsweekend, hvor jeg fik skønt besøg af K til frokostpizza og hygge inden afgang fredag.. 

.. Og fri tidligt nok, til at kunne give den allan med Østkyst Hustlers efter job lørdag. Skønt med rigelig tid til morskab. 

.. Særligt når aftenvagterne i disse dage, indebærer mange håndboldregler, man ligesom skal forsøge at huske - og holde kæft, når det er spændende, hvis ikke man har noget relevant at sige ihenhold til kampen. Og det er tydeligvis ikke min spidskompetence. Men hælde kaffe op imens, er jeg så tilgengæld mester i. 


.. Haft ondt af Bonnies datter. Og moderen ligeså. 

.. Været inviteret på kaffe og uddelt gaver fra det tyske. Mest til en baby i maven via bolcher til nu (må moren jo så spise, så barnet ikke skal gå og vente, ikke?), og strømper til når terminen nåes. Oktober er jo en kold måned - og at fryse tæerne er bare det værste. 

3 kommentarer:

  1. Hahaha... den starwars er god humor! Kh. Birgitte

    SvarSlet
  2. Hehe - de der tick twisters har vi købt til vores katte. De virker fænomenalt :-)

    SvarSlet
  3. Lækkert med gorgonzolasauce! Og skønt med Østkyst Hustlers - det er altid fedt at se nogle af dem, man fulgte engang. Jeg hørte også Fuld af Løgn til døde, da jeg var yngre, men lytter ellers ikke til andet hip-hop end Eminem (der måske mere er rap..? :)

    SvarSlet