tirsdag den 2. februar 2016

For mange brikker at rykke med, natte-vegetarisme & motorsavsmordere.


Så er der foto-knaseri fra sidste uge.

Lidt fra hånden får man jo altid, forundret bliver man (hvertfald jeg) og hverken brok eller morskab spares der ikke på. 

Dagene gik bla. med at jeg fik:


.. Æren og fornøjelsen af en massiv, morsom og alt for skøn Fredags-aftale hos Kit. Med aaaalt hvad det indebærer af vin, hygge, sladder, lækkerier, musik..

.. og natmad, mer' sladder, mer' hygge  og skodtv, under Kits dyner.

.. Fundet "fritids"grej af den spændende slags i Harald Nyborg kataloget.("Reklamer nej tak" skiltet er åbenbart gået af mode, i mit postbuds verden)

.. Været på overordentlig hyggelig tøse-date, og været glad for igen-igen ikke at få bordet under døds-fælden. Ville ikke kunne drikke min kaffe med ro i sjælen. 

.. Været på skønt overnatningsbesøg .. og snappet peanut-rov til værten, mens han var taget på job og jeg lå og ladede op til venindedate. 

.. Som var ganske hyggelig og involverede masser af kaffe. 

.. Udfordret min hjerne, med mors puslespil. Og måtte give fortabt. Må i skarp træning hos Kit, der er den bedste nuance-farve-skelner jeg kender. 

.. Nydt smukhed i aftenvagtens grimmeste stund. Vasketøjshelved. 
.. Blevet forkælet med vintersuppe og søndagshygge i barndomshjemmet.

3 kommentarer:

  1. Måske lidt for 'spændende' udsmykning i den kaffebar! Ser ud til at være et meget nuttet motiv på det puslespil, så nu må du lige tage dig sammen og få det lagt :-)

    SvarSlet
  2. Totalt hyggelig at følge med i dit liv :)

    SvarSlet
  3. Haha, hvor strengt at du stjal peanuts! Men SÅ sjovt et snap - så ligger du bare og bobler under dynen, imens han arbejder hårdt. :D Jeg kommer gerne forbi og hjælper med puslespil.

    SvarSlet