torsdag den 21. januar 2016

Nogle gaver, kan man ikke købe sig til..Og det er ovenstående tæppe, et af mit hjems allerbedste eksempler på. Min ekstra-julegave fra mor. Lavet og designet af fruen selv. 

I disse frysende januardage, er denne smukke, gammelrosa uld-kreation nemlig min one and only true love - en sand lifesaver. 
Udover dette, er det tilmed smukkere, end noget tæppe, jeg er stødt på i nogensonhelst boligbutilk - og jeg har ikké været i så få.

Er du blevet forkælet med noget hjemmelavet, du også har ekstra kært? Eller er jeg bare ualmindelig heldig? 

Sådan føler jeg mig hvertfald, når jeg stikker fødderne under det bløde landskab med en kop kaffe og en god bog. 13 kommentarer:

 1. Min mor har lavet både sokker og pandebånd til de kolde vintermåneder, og elsker den type gaver! Er selv gået lidt hækle-amok, men er altid i tvivl om hvorvidt folk overhovedet gider have "hjemmelavede" ting i gaver fremfor noget der kan købes (og byttes!). Jeg har satset et par gange, og hver gang har folk da også reageret positivt - så er spørgsmålet bare om de gør det for at være søde, eller fordi de faktisk godt kan lide hvad man laver ;)

  Dejligt at du er så glad for tæppe fra din mor. Det er super fint!! Og lækker farve :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det tror jeg ikke du skal være bekymret for Søs :D Men kender godt det, med at have en smule præstationsangst, når man forære folk noget, man selv lige hiver op af hatten.
   Men altså. Min mor langer også ud til højre og venstre, og både Kit's og min egen kæreste har fået grydelapper i deres pakkekalendre i år fra hendes hånd. Det er altså bare så meget hyggeligere, og ofte pænere end det der fås i butikkerne.
   Og jeg er enig, det er bare SÅ fint :D

   - Anne

   Slet
 2. So cosy! Wrapped up in love ;)

  SvarSlet
 3. Så fint og hver maske er strikket med kærlighed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de ja - hun er så betænksom.

   - Anne

   Slet
 4. Åh det er også rigtig fint :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte; jeg er imponeret hver gang, jeg ser hvor stringent og fint det er udført.

   - Anne

   Slet
 5. Ejj, det er fint! Jeg ELSKER den slags!
  Kærligst mor-monsteret

  SvarSlet
 6. Det er virkelig også smukt! Jeg ønsker mig også et :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, smukt er ordet! ;) Jeg giver rosen og ønskebeskeden videre, så må vi se ;)

   - Anne

   Slet
 7. Hvor ser det lækkert ud! Har også planer om selv at strikke et tæppe, men det virker som sådan et uoverskueligt projekt ...

  SvarSlet